ناسزا گویی به عمار!!! مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
میانگین امتیار کاربران: / 6
ضعیفعالی 
خلافت - عثمان
نوشته شده توسط مبین   
یکشنبه, 07 شهریور 1389 ساعت 15:25

برخورد عثمان با عمّار یاسر چگونه بود؟

امام بلاذری در کتاب « أنساب الأشراف » می نویسد:

« عثمان به عمّارِ یاسر گفت: یا عاضَّ أیر ابیه ... ».[1]

به علت زشتیِ کلامِ عثمان، از ترجمه صریح این جمله معذوریم.

براستی آیا در شأن خلیفه مسلمین است که این کلمات را بر زبان جاری کند آن هم به عمّارِ یاسر که یکی از بزرگترین صحابه پیامبر- صلی الله علیه و آله- می باشد و پیامبر- صلی الله علیه و آله- در شأن و فضیلت او روایات فراوانی فرموده اند مِن جمله اینکه متقی هندی در کتاب « کنز العمال » روایتی را در فضیلت عمار نقل می کند که:

« عمّار با حق است و حق با عمّار است ».[2]

آیا چنین اشخاصی که به هنگام عصبانیّت، نمی توانند خود را کنترل کنند و حاضرند کلمات رکیک و زشت به زبان جاری کنند ولو به صحابی پیامبر- صلی الله علیه و آله-، قابلیّت خلافت مسلمین و جانشینی پیامبر- صلی الله علیه و آله- را که رحمةً للعالمین بوده اند دارند؟!

[1] . انساب الاشراف ( چاپ دار الفکر – بیروت – 1420 ) – امر ابی ذر جندب بن جناده الغفاری رضی الله عنه – ج 6 ص 169

نرم افزار المکتبه الشامله- أنساب الأشراف(مصدر الكتاب : موقع الوراق)- بعد موت یزید بن معاویه و مقتل مسعود بن عمر- باب الغفاری رضی الله عنه- جزء2- ص277:

« وقد روي أيضاً أنه لما بلغ عثمان موت أبي ذر بالبذة قال: رحمه الله، فقال عمار بن ياسر: نعم فرحمه الله من كل أنفسنا، فقال عثمان: يا عاضَّ أير أبيه أتراني ندمت على تسييره؟ ».

[2] . کنز العمال ( چاپ موسسه الرساله – بیروت – 1405 ه.ق ) باب عمار رضی الله عنه –  ج 13  ص 538 و 539

نرم افزار المکتبه الشامله- کنزالعمال(الناشر : مؤسسة الرسالة - بيروت 1989 م)- کتاب الفضائل من قسم الأفعال- باب عمار رضی الله عنه- جزء13- ص508:

« 37412 - { مسند علي } عن سعد أنبأنا محمد بن عمر وغيره قالوا : قال علي حين قتل عمار : إن امرأ من المسلمين لم يعظم عليه قتل ابن ياسر ويدخل عليه المصيبة الموجبة لغير رشيد رحم الله عمارا يوم أسلم ورحم الله عمارا يوم قتل ورحم الله عمارا يوم يبعث حيا لقد رأيت عمارا وما يذكر من أصحاب رسول الله صلى الله عليه و سلم أربعة إلا كان رابعا ولا خمسة إلا خامسا وما كان أحد من قدماء أصحاب رسول الله صلى الله عليه و سلم يشك أن عمارا قد وجبت له الجنة في غير موطن ولا اثنين فهنيئا لعمار بالجنة ولقد قيل : إن عمارا مع الحق والحق معه يدور عمار مع الحق أينما دار وقاتل عمار في النار ».

نظر
افزودن جدید جستجو RSS
+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

لطفا کد آنتی اسپم نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
ناشناس   |109.72.193.xxx |2011-05-19 19:05:10
1-چرا در طول خلافت 3 خلیفه به علی که (انا مدینه العلم وعلی بابها ) ( اعلم الناس علی ) ( اتقی علی ) .... که همی اینها را خودتان دارید در روایات خود
چرا به علی یک مقام ندادند ؟
2-مگه نه شما می گویید که توسل شیعه ها به مردگان شرک است پس چرا عایشه هنگامی که پدرش (ابوبکر) از دنیا رفت بی حجاب امد و وقتی پیامبر اکرم نیز فوت کرد دوباره بی حجاب امد ولی وقتی عمر که نا محرم اوست از دنیا رفت باحجاب امد !!!!!!!!
که شما این را به عنوان عفت عایشه بیان می کنید ایا این توسل نیست!!!!!!
مگر عمر زیر یک مشت خاک نیست و نمی بیند
پس حجاب دیگر چیست !!!!!!
این در کتاب ندای اسلام جلد 18 زندگی نامه ی عایشه و در کتاب ملکه ی عفت عایشه ام المومنین خودتان ودر بسیاری از کتاب های خودتان این را نوشته اید
3-شما در بخاری ( ان اشد العذاب للمسورون)
سخت ترین عذاب برای کسانی است که فیلم می گیرند
مفتی های شما بر اساس این حدیث هر گونه عکس وفیلم گرفتن را حرام کرده اند پس بردن دوربین فیلم برداری در مسجد نیز حرام است
پس چرا شما در مسجد مکه فیلمبرداری ...
می کنید
پس چرا سخنرانی های مولی عبدالحکیم را در مسجد پخش می کنید؟؟!!
من هنوز نیز سوال داشتم ولی دراین نوشته زیاد می شود
من می دانم احتمال دارد شما این مطالب را نپذیرید ولی اگر دنبال حق هستید
به ایه ی 55 سوره ی مائده مراجعه فرمایید
در ارتباط با با 3 سوال فکر بفرمایید

کامپوننت نظرات بر مطالب، جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا - http://www.joomla.ir"