سنت رسول الله -ص- یا حرف خلیفه؟ مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
میانگین امتیار کاربران: / 8
ضعیفعالی 
خلافت - عثمان
نوشته شده توسط حقجو   
یکشنبه, 07 شهریور 1389 ساعت 12:21

آیا خلیفه مسلمین می تواند بر خلاف سنت رسول الله -صلی الله علیه وآله- حکم کند؟

در صحیح بخاری روایتی از مروان بن حکم ذکر شده است که او گفت :

«عثمان و علی را مشاهده می کردم در حالی که عثمان در زمان خویش از متعه حج نهی می کرد و ولی زمانی که علی را دیدم هر دو حج ( عمره و حج) را واجب می دانست و می فرمود:...

سنت رسول خدا را به خاطر حرف هیچ کس رها نمی کنم»[1]

آیا به نظر شما در این اختلاف حرف حضرت علی - علیه السلام- درست است یا حرف عثمان ؟ حرف کدام یک با سنت پیامبر - صلی الله علیه و اله- مطابقت دارد؟ آیا کسی که مخالف سنت پیامبر - صلی الله علیه وآله- حکم می دهد می تواند خلیفه مسلمین و جانشین پیامبر اکرم –صلی الله علیه وآله- باشد؟

[1] . صحیح بخاری (چاپ: دار القلم بیروت – بیروت – 1407 ) کتاب الحج – باب التلبیه اذا النحدر فی الوادی –  ج 1  ص 652  حدیث  1459

الشامله صحیح البخاری  (مصدر الكتاب : موقع وزارة الأوقاف المصرية)   کتاب الحج باب التَّمَتُّعِ وَالإِقْرَانِ وَالإِفْرَادِ بِالْحَجِّج 6  ص 130 حدیث 1563

1563 - حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ بَشَّارٍ حَدَّثَنَا غُنْدَرٌ حَدَّثَنَا شُعْبَةُ عَنِ الْحَكَمِ عَنْ عَلِىِّ بْنِ حُسَيْنٍ عَنْ مَرْوَانَ بْنِ الْحَكَمِ قَالَ شَهِدْتُ عُثْمَانَ وَعَلِيًّا - رضى الله عنهما - وَعُثْمَانُ يَنْهَى عَنِ الْمُتْعَةِ وَأَنْ يُجْمَعَ بَيْنَهُمَا . فَلَمَّا رَأَى عَلِىٌّ ، أَهَلَّ بِهِمَا لَبَّيْكَ بِعُمْرَةٍ وَحَجَّةٍ قَالَ مَا كُنْتُ لأَدَعَ سُنَّةَ النَّبِىِّ - صلى الله عليه وسلم - لِقَوْلِ أَحَدٍ .

نظر
افزودن جدید جستجو RSS
+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

لطفا کد آنتی اسپم نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
Ali   |46.225.100.xxx |2012-01-22 23:52:15
سلام، من سنی هستم. اسمم هم علی هست. یه کتاب به همه شیعه ها و سنی ها (مخصوصا و اکیدا اهل تشیع) توصیه می کنم که برن بخوننش. اسم کتاب " بازسازی باورها " نوشته محمد عزیزی هست. این کتاب با استفاده از قرآن و خود منابع اهل تشیع، تمام عقاید اهل تشیع رو زیر سوال برده. این کتاب رو می تونید از سایت عقیده دات کام دانلود کنید که البته مسئولین زحمتکش سایت رو ف*ی*ل*ت*ر کردن. اگه کسی موفق به دریافت کتاب نشد بهم ایمیل بزنه تا واسش بفرستم. فقط تو متن ایملتون بنویسید کتاب " بازسازی باورها " رو میخوام که واستون بفرستمش. بهتون توصیه می کنم این کتاب رو از اول تا آخر و حتی دو یا سه دور بخونیدش. اگه فکر می کنین شیعه بر حقه و اشکالی در اون نیست نظرمو تایید کنید.
ایمیل من : haqiqat_sonni@yahoo.com
سایت عقیده : aqeedeh.com
محمد   |2.187.53.xxx |2012-02-18 00:04:41
من سنی هستم وکاملا بانظر اهل تشیع مخالفم وان هارامسلمان به حساب نمی اورم چون به خلفاءراشدین یعنی جانشینان پیامبر(ص) بی احترامی کردن شماها نباید بی احترامی می کردید چون من مطمئنم نظر اهل تسنن کاملا درست است. وخداوند بزرگ می فرماید((اگر بعد از پیامبر اکرم اگر پیامبر دیگری نازل می کردم حضرت عمر فاروق(علیه السلام)بود .

کامپوننت نظرات بر مطالب، جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا - http://www.joomla.ir"

آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 07 شهریور 1389 ساعت 12:30