حقیقت خلافت ابوبکر صدیق مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
میانگین امتیار کاربران: / 14
ضعیفعالی 
خلافت - ابوبکر
نوشته شده توسط حقجو   
جمعه, 08 مرداد 1389 ساعت 18:26

آیا ابوبکر،  صدیق است و یا خلیفه ؟

مشهور است که اهل سنت قائلند لقب خلیفه اول یعنی چناب ابوبکر ،  صدیق ( راستگو) بوده است

و به نقل تاریخ، خلیفه اول درزمان خلافت خود اینگونه گفته است که :  أقیلونی فلست بخیرکم[1] (یعنی:مرا رها کنید،زیرا من بهترین شما نیستم.)

پس اگر صادق است او به اعتراف خود صلاحیت برای خلافت نداشته است پس چرا بر منصب خلافت نشسته؟

اگر گفته او کذب باشد اسلام و مسلمین خلیفه دروغگو را نمی پذیرند چون فرد کاذب صلاحیت خلافت را ندارد و در هر دو حال چرا بر منصب خلافت نشست؟

[1] . کتاب کنز العمال ( چاپ موسسه الرساله  سال 1405 ) ، حر ف الخاء، کتاب الخلافه  ج 5 ص 631 حدیث 14112

الشامله کنز العمال ج5   ص 852

14112 - عن عيسى بن عطية قال : قام أبو بكر الغد حين بويع فخطب الناس فقال : يا أيها الناس إني قد أقلتكم رأيكم إني لست بخيركم فبايعوا خيركم فقاموا إليه فقالوا : يا خليفة رسول الله صلى الله عليه و سلم أنت والله خيرنا فقال : يا أيها الناس إن الناس قد دخلوا في الإسلام طوعا وكرها فهم عواذ الله وجيران الله فإن استطعتم أن لا يطلبنكم الله بشيء من ذمته فافعلوا إن لي شيطانا يحضرني فإذا رأيتموني قد غضبت فاجتنبوني لا أمثل بأشعاركم وأبشاركم يا أيها الناس تفقدوا ضرائب غلمانكم إنه لا ينبغي للحم نبت من سحت أن يدخل الجنة ألا وراعوني بأبصاركم فإن استقمت فأعينوني وإن زغت فقوموني وإن أطعت الله فأطيعوني وإن عصيت الله فأعصوني

( طس ) ( وأخرجه ابن سعد في الطبقات الكبرى ( 3 / 182 ) ص )

کتاب کنز العمال ( چاپ موسسه الرساله  سال 1405 ) ، حر ف الخاء، کتاب الخلافه  ج 5 ص 599 حدیث 14062

الشامله ج کنز العمال ج 5 ص 835

14062 - عن الحسن أن أبا بكر الصديق خطب الناس فحمد الله وأثنى عليه ثم قال : إن أكيس الكيس التقوى وأحمق الحمق الفجور ألا إن الصدق عندى الأمانة والكذب الخيانة ألا إن القوي ضعيف حتى آخذ منه الحق والضعيف عندي قوي حتى آخذ له الحق ألا وإني قد وليت عليكم ولست بخيركم لوددت أن قد كفاني هذا الأمر أحدكم والله إن أنتم أردتموني على ما كان الله يقيم نبيه بالوحي ما ذلك عندي إنما أنا بشر فراعوني فلما أصبح غدا إلى السوق فقال له عمر : أين تريد ؟ قال : السوق ؟ قال : قد جاءك ما يشغلك عن السوق قال : سبحان الله يشغلني عن عيالي قال : نفرض بالمعروف قال : ويح عمر إني أخاف أن لا يسعني أن آكل من هذا المال شيئا فأنفق في سنتين وبعض أخرى ثمانية آلاف درهم فلما حضره الموت قال : قد كنت قلت لعمر : إني أخاف أن لا يسعني أن آكل من هذا المال شيئا فغلبني فإذا أنا مت خذوا من مالي ثمانية آلاف درهم وردوها في بيت المال فلما أتي بها عمر قال : رحم الله أبا بكر لقد أتعب من بعده تعبا شديدا

کتاب تفسیر آلوسی  ( چاپ احیاء التراث  سال 1405) در ذیل آیه 16 سوره حدید  ج 27 ص 180

الشامله تفسیر آلوسی ج 20 ص 327

وعن أبي بكر رضي الله تعالى عنه إن هذه الآية قرئت بين يديه وعنده قوم من أهل اليمامة فبكوا بكاءاً شديداً فنظر إليهم فقال : هكذا كنا حتى قست القلوب ، ولعله أراد رضي الله تعالى عنه أن الطراز الأول كان كذلك حتى قست قلوب كثير من الناس ولم يتأسوا بالسابقين وغرضه مدح أولئك القوم بما كان هو ونظراؤه عليه رضي الله تعالى عنهم ، ويحتمل أن يكون قد أراد ما هو الظاهر ، والكلام من باب هضم النفس كقوله رضي الله تعالى عنه : أقيلوني فلست بخيركم

نظر
افزودن جدید جستجو RSS
+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

لطفا کد آنتی اسپم نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
حسین   |188.34.28.xxx |2011-03-12 14:12:46
[color=maroon]باور کنید سایت خیلی بیخودی دارید و حتی یکی از دلایلتون هم با عقل جور در نمیاد خلق اله رو سر کار گذاشتید [/color]
ناشناس   |109.125.141.xxx |2011-03-18 21:35:33
باور کنید سایت خیلی بیخودی دارید و حتی یکی از دلایلتون هم با عقل جور در نمیاد خلق اله رو سر کار گذاشتید
دوست عزیز بنظر من خیلی سایت خوب و مفیدی
من خودم شخصا خیلی از حقیقتهایی رو که در کتب اهل سنت بود و دلالت بر حقانیت شیعه می کرد ولی توسط بعضی از علما اهل سنت مخفی مانده بود، بوسیله این سایت بدست آوردم.
و بنظر من یکی از بهترین خوبی های این سایت اینه که علاوه بر اینکه مطالب علمی خوبی داره و روشنگری می کنه، خیلی آزاده و آدمای بیخودی مثل شما می تونن نظرشون آزادانه بیان کنند.
من فکر می کنم بجای اینکه از این حرفها بزنی، بفکر یک جواب منطقی و قانع کننده برای این سؤالات باشی
ناشناس   |2.181.122.xxx |2011-04-09 17:26:30
معلومه تو یکی از همه جاهل تری آخه تو قرن اتم کسی میاد مسائل 1400 سال قبل رو درمیاره
ناشناس   |2.181.122.xxx |2011-04-09 17:25:00
دلایلتان کاملا غیرمنطقی است لطفا عالمانه مطلب بنویسید نه مانند سوفسطاییان
آنتی ناشناس   |109.125.141.xxx |2011-04-13 23:18:44
خب اگه شما دلیل منطقی بر خلافت خلفاء غاصبتون دارین بهتره بجای اینکه کوری بخونین اون دلائل رو بیارین و اینجا بنویسین خودتون که می بینین که این سایت خیلی آزادانه میذاره نظرت رو بنویسین
بعدشم بهتره به جای این حرفا، اگه جواب منطقی داری بنویسی
در ضمن اگر فکر می کنی که این دلائل غیر منطقیه، بهتره یک نگاهی به آدرسایی که داده شده بکنی اونوقت می بینی که همش از کتب خود سنی های
ناشناس   |109.72.193.xxx |2011-05-19 18:59:28
1-چرا در طول خلافت 3 خلیفه به علی که (انا مدینه العلم وعلی بابها ) ( اعلم الناس علی ) ( اتقی علی ) .... که همی اینها را خودتان دارید در روایات خود
چرا به علی یک مقام ندادند ؟
2-مگه نه شما می گویید که توسل شیعه ها به مردگان شرک است پس چرا عایشه هنگامی که پدرش (ابوبکر) از دنیا رفت بی حجاب امد و وقتی پیامبر اکرم نیز فوت کرد دوباره بی حجاب امد ولی وقتی عمر که نا محرم اوست از دنیا رفت باحجاب امد !!!!!!!!
که شما این را به عنوان عفت عایشه بیان می کنید ایا این توسل نیست!!!!!!
مگر عمر زیر یک مشت خاک نیست و نمی بیند
پس حجاب دیگر چیست !!!!!!
این در کتاب ندای اسلام جلد 18 زندگی نامه ی عایشه و در کتاب ملکه ی عفت عایشه ام المومنین خودتان ودر بسیاری از کتاب های خودتان این را نوشته اید
3-شما در بخاری ( ان اشد العذاب للمسورون)
سخت ترین عذاب برای کسانی است که فیلم می گیرند
مفتی های شما بر اساس این حدیث هر گونه عکس وفیلم گرفتن را حرام کرده اند پس بردن دوربین فیلم برداری در مسجد نیز حرام است
پس چرا شما در مسجد مکه فیلمبرداری ...
می کنید
پس چرا سخنرانی های مولی عبدالحکیم را در مسجد پخش می کنید؟؟!!
من هنوز نیز سوال داشتم ولی دراین نوشته زیاد می شود
من می دانم احتمال دارد شما این مطالب را نپذیرید ولی اگر دنبال حق هستید
به ایه ی 55 سوره ی مائده مراجعه فرمایید
در ارتباط با با 3 سوال فکر بفرمایید
ناشناس  - غزيه سرخ اب وسفيد اب جيست حجاب إز نضر شيه روابط عم   |78.109.196.xxx |2011-07-27 00:11:53
[ size=medium][/size]
رهگذر   |2.180.41.xxx |2011-12-29 21:05:22
اهل سنت قایل به این نیستند که خلفا وائمه معصومند چون خودشان ادعاء عصمت نداشتند . ولی اگه شما خوب فکر کنید این نقطه قوت جناب ابوبکر است چون خودشو بر مردم تحمیل نکرده وحتی تواضع وفروتنی ایشان نیز از این روایت معلوم میشه. رضی الله عن اصحاب محمد واهل بیته.
ناشناس   |2.144.207.xxx |2012-02-01 17:08:14
سلام شما یک ایه از قران بیارید که دلالت بر امامت امامانتان دارد و انرا در سایتتان بذارید تا معتبر شود بعد صدر اسلام چی شد چی گفتن ربطی به 1400 سال که الان باشد ندارد اگه راست میگید شما هم مثل کشیشهای دوران قرون وسطا نیستید و مال مردم را به اسم خمس و ناموس مردم را به اسم متعه غصب نکردید این کارهاتونو با ایات قران ثابت کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

کامپوننت نظرات بر مطالب، جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا - http://www.joomla.ir"

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 20 دی 1389 ساعت 19:51