خصوصیّات اولیّه خلیفه مسلمین چیست؟! مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
میانگین امتیار کاربران: / 6
ضعیفعالی 
فهرست مطالب - صحابه
نوشته شده توسط مبین   
دوشنبه, 26 اردیبهشت 1390 ساعت 21:59

آیا جناب عمر بن الخطّاب، شایستگی خلافت مسلمین را دارد؟!

امام مُسلم بن حجّاج در کتاب خود « صحیح مسلم » می نویسد:

« سعید بن عبدالرحمن از پدرش نقل می کند که گفت: شخصی نزد عُمَر آمد و گفت: ...

من جُنُب شده ام و آب هم نیافتم، چه کنم؟ عُمَر در پاسخ گفت: نماز نخوان!!! عمّار که در آنجا حضور داشت گفت: ای خلیفه مگر یادت نیست در یکی از جنگها من و تو جُنُب شدیم، تو نماز نخواندی ولی من خود را در خاک غلطاندم و نماز خواندم. بعد که نزد پیامبر- صلی الله علیه و آله- رفتیم حضرت فرمودند: اگر دست بر خاک می زدید و بر صورت و دستها می کشیدید کفایت می کرد؟

عمر گفت: ای عمّار از خدا بترس!

عمّار گفت: اگر می خواهی که این جریان را نقل نکنم ».[1]

.............................................

حال با توجه به این مطلبی که در یکی از معتبرترین کتب اهل سنت نقل شده، آن هم توسط مسلم بن حجّاج که از بزرگترین علماء اهل سنّت است، سؤال ما از برادران و علماء اهل سنّت این است که آیا براستی خلیفه مسلمین این حکم را نمی دانسته که اگر انسان جُنُب بشود و آب هم نداشته باشد که بخواهد با آن غُسل کند، باید تیمّم نماید؟؟؟!!!

و اگر چنین است که حکم را نمی دانسته، آیا کسیکه از اولیّات احکام اسلامی بی اطّلاع است، شایستگی خلافت مسلمین را دارد؟

و اگر به ناحق، منصب خلافت مسلمین را تصاحب کرده است، آیا مسلمانان موظّفند که از او پیروی کنند؟

و آیا معقول است که انسان دین خود را از کسانی بگیرد که خود آنان نسبت به مسائل اولیّه دین خود از اطّلاعات لازم برخوردار نبوده اند؟!

مگر نه این است که خلیفه مسلمین و جانشین پیامبر- صلی الله علیه و آله- باید حدّاقل مسائل اولیّه دین را بداند و از آنان آگاهی کامل داشته باشد که اگر مورد سوال قرار گرفت حکم واقعی آن را بیان نماید و ... ؟؟؟!!!

[1] . نرم افزار المکتبه الشامله(الإصدار الثالث)- صحیح مسلم(مصدر الكتاب : موقع الإسلام)- کتاب الحیض- باب التیمّم- جزء2- ص290.

« 553 - حَدَّثَنِي عَبْدُ اللَّهِ بْنُ هَاشِمٍ الْعَبْدِيُّ حَدَّثَنَا يَحْيَى يَعْنِي ابْنَ سَعِيدٍ الْقَطَّانَ عَنْ شُعْبَةَ قَالَ حَدَّثَنِي الْحَكَمُ عَنْ ذَرٍّ عَنْ سَعِيدِ بْنِ عَبْدِ الرَّحْمَنِ بْنِ أَبْزَى عَنْ أَبِيهِ أَنَّ رَجُلًا أَتَى عُمَرَ فَقَالَ إِنِّي أَجْنَبْتُ فَلَمْ أَجِدْ مَاءً فَقَالَ لَا تُصَلِّ فَقَالَ عَمَّارٌ أَمَا تَذْكُرُ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ أَنَا وَأَنْتَ فِي سَرِيَّةٍ فَأَجْنَبْنَا فَلَمْ نَجِدْ مَاءً فَأَمَّا أَنْتَ فَلَمْ تُصَلِّ وَأَمَّا أَنَا فَتَمَعَّكْتُ فِي التُّرَابِ وَصَلَّيْتُ فَقَالَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ إِنَّمَا كَانَ يَكْفِيكَ أَنْ تَضْرِبَ بِيَدَيْكَ الْأَرْضَ ثُمَّ تَنْفُخَ ثُمَّ تَمْسَحَ بِهِمَا وَجْهَكَ وَكَفَّيْكَ فَقَالَ عُمَرُ اتَّقِ اللَّهَ يَا عَمَّارُ قَالَ إِنْ شِئْتَ لَمْ أُحَدِّثْ بِهِ ».

نظر
افزودن جدید جستجو RSS
+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

لطفا کد آنتی اسپم نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
دوست  - خواهش   |109.125.141.xxx |2011-05-17 21:06:17
ادرس یک وبلاگ سنی که هر چی میخواد میگه
همه هم دروغ
شما رو به خدا برید باهاش بحث کنید و هدایتش کنید
تو رو خدا برید
برای دفاع از امیر المومنین برید
ناشناس   |109.125.141.xxx |2011-05-19 23:05:58
1-چرا در طول خلافت 3 خلیفه به علی که (انا مدینه العلم وعلی بابها ) ( اعلم الناس علی ) ( اتقی علی ) .... که همی اینها را خودتان دارید در روایات خود
چرا به علی یک مقام ندادند ؟
2-مگه نه شما می گویید که توسل شیعه ها به مردگان شرک است پس چرا عایشه هنگامی که پدرش (ابوبکر) از دنیا رفت بی حجاب امد و وقتی پیامبر اکرم نیز فوت کرد دوباره بی حجاب امد ولی وقتی عمر که نا محرم اوست از دنیا رفت باحجاب امد !!!!!!!!
که شما این را به عنوان عفت عایشه بیان می کنید ایا این توسل نیست!!!!!!
مگر عمر زیر یک مشت خاک نیست و نمی بیند
پس حجاب دیگر چیست !!!!!!
این در کتاب ندای اسلام جلد 18 زندگی نامه ی عایشه و در کتاب ملکه ی عفت عایشه ام المومنین خودتان ودر بسیاری از کتاب های خودتان این را نوشته اید
3-شما در بخاری ( ان اشد العذاب للمسورون)
سخت ترین عذاب برای کسانی است که فیلم می گیرند
مفتی های شما بر اساس این حدیث هر گونه عکس وفیلم گرفتن را حرام کرده اند پس بردن دوربین فیلم برداری در مسجد نیز حرام است
پس چرا شما در مسجد مکه فیلمبرداری ...
می کنید
پس چرا سخنرانی های مولی عبدالحکیم را در مسجد پخش می کنید؟؟!!
من هنوز نیز سوال داشتم ولی دراین نوشته زیاد می شود
من می دانم احتمال دارد شما این مطالب را نپذیرید ولی اگر دنبال حق هستید
به ایه ی 55 سوره ی مائده مراجعه فرمایید
در ارتباط با با 3 سوال فکر بفرمایید
سیدشاهو   |92.42.55.xxx |2011-10-27 07:02:40
درپاسخ برادرناشناس بایدعرض کنم که،اولا اهل سنت هیچگاه نمیتواند بدی رابابدی ویافحش رابافحش ویاتندی را باتندی جواب دهد.چون این نشانه مذهبش میباشد.مااهل تسنن خود را بااهل تشیع برادردانسته ودرسرچشمه ازیک خانواده میدانیم؛
جهت تذکر عرض میکنم که:به نام حضرت علی (ع)سعی در تحریک کردن دیگربرادران شیعه نداشته باشید،چون نه به خاطر شمابلکه به دلیل حب علی نزداهل سنت کسی خدای نکرده به پیشوا وخلیفه خودبی احترامی نکرده ،که شمادادوبیدادراه انداخته اید.
درثانی اگرقران را خوانده باشی ،بایدآیات سوره نور راهم مطالعه کرده باشی که درتوضیح مقام حضرت عایشه ودرباب عفت آن بزرگوار نازل گردیده،وجدا ازهمه اینهاشما پیامبر(ص)راقبول داری،برای نوادگانش سینه زنی میکنی،خود رابه اهل بیت ایشان آویخته ای،ولی ناموس آن بزرگوار را زیر سوال میبری؟پیامبرت را متهم به ........ مینمایی؟وای برتو....وای بر.....وای برهمه اینچنین بیچارگانی که.....خدا شماراببخشاید...خداازگناهانمان در گذرد...[/color][color=fuchsia]
سعید  - امان از توهم واهی   |217.219.149.xxx |2011-10-31 13:13:35
سلام
دوست عزیزی که در مورد عایشه سینه چاک می کردند و ما را گناهکار دانسته بودند
شما سنگ آدمی رو به سینه می زنی که روبروی مولای متقیان علی ایستاد و در جنگ جمل به مبارزه با او برخاست .ثانیا شما به طور دقیق در قرآن تامل نکردین تا بفهمید که در سوره ی نور خداوند آنها (زنان پیامبر اکرم ) نهی از منکرات می کند .این یعنی آنها معصوم نیستند و میتوانند د ر مقابل حضرت علی (ع) هم باستد

به امید معرفت و آگاهی بیشتر
رضا   |91.99.186.xxx |2011-05-23 12:07:45
باسلام متشکرم ممنون ازسایت بسیار خوبتان
مبین   |109.125.141.xxx |2011-05-25 00:58:21
با تشکر از شما که به دیدن این سایت اومدین.
علي     |87.248.140.xxx |2011-05-28 13:19:35
نامه حسن جلالیان خطاب به علمای محترم اهل سنت در سرتاسر دنیا درمورخ ۹/۱۱/۱۳۸۹ منتشر شد و در این نامه یک سوال از علمای محترم اهل سنت پرسیده شده است که :

بعد از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم پیشوای حضرت فاطمه چه کسی بوده است ؟

ولی تاکنون هیچ پاسخی دریافت نشده است .
حسين     |79.175.144.xxx |2011-05-30 10:22:49
ببخشيد!!!!چي چي عمر بن خطاب؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورتان همان كسي است كه دختر رسول خدا را به شهادت رسانده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همان كسي كه ايستاده بول مي كرده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همان كسي كه نوه رسول خدا(محسن)را در شكم مادرش به شهادت رساند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا به سايت من:http://shieha.blogfa.com/مراجعه كنيد و چگونگی پیدا شدن نامه عمر به معاویه را بخوانيد و خجالت بكشيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محمد (جانم فداي عمر)   |92.42.55.xxx |2012-02-16 17:29:05
تو خجالت نمي كشي كافر كه به خضرت عمر توهين مي كني اصلا وضو داري كه نام مبارك عمر رو بر زبان مياري خدا ميداند عمر جانش را براي پيغمبر خدا واهل بيت ايشان فدا كرده حتي حديثي روايت شده از حضرت علي كه ميفرمايد:تا عمر نباشد به ميدان جنگ نخواهم رفت. عمر همان كسي بود كه تا نامش راميگرفتند كافران به لرزه مي افتادند حالا تو كسافت امدي به حضرت عمر كه جانم فدايش توهين ميكني خدا ميداند كه همه حرفات دروغ محضه
آرمان   |217.219.90.xxx |2011-07-14 10:51:33
لطفا تحقیق بیشتری بکنید.
mohebbe ali   |91.98.215.xxx |2011-10-23 01:57:05
بسم الله الرحمن الرحیم
قبل از اینکه پیغمبر(ص) وفات کنند هیچکس نبود، اما بعد از وفات ایشان ما از امامان دوازده گانه(اهل بیت) پیروی کردیم و شما از 4 امام:حنبل، ابوحنیفه، مالک، شافعی.
حالا:
ما سه آیه در مورد اهل بیت داریم که فضیلت آنها را اثبات می کند:
... إِنَّمَا يُرِ‌يدُ اللَّـهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّ‌جْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَ‌كُمْ تَطْهِيرً‌ا ﴿٣٣﴾
(این آیه برای امامان شما نیامده!)(این یعنی اهل بیت معصومند!!! فکر نکنم هیچ "عالمی" از شما اینمطلب رو رد کرده باشه!)

امامان ما به اندازه 1 قرن از امامان شما جلوترند:
وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ ﴿١٠﴾ أُولَـٰئِكَ الْمُقَرَّ‌بُونَ ﴿١١﴾

همه امامان ما شهید شدند در حالی که امامان شما هیچکدام حتی یک سیلی در راه اسلام نخوردند:
...وَفَضَّلَ اللَّـهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرً‌ا عَظِيمًا ﴿٩٥﴾

فقه ما از چنین افرادی گرفته شده:
1. معصوم
2.سابقون
3.در راه خدا شهید شدند.

البته مقام امام های ما آنقدر بالا هست که حتی در مقام مقایسه با امامان شما نیاید ولی تو فقط یک آیه برای من بیار که به من بگه که چرا اطاعت از این 4 امام واجبه با اینکه با هم اختلاف دارند ولی از هرکدوم تبعیت شود درست است؟

چرا امام در قرآن 12 بار تکرار شده؟ چرا اسماعیل در قرآن 12 بار تکرار شده؟ چرا ریشه شیع در قرآن 12 بار تکرار شده؟

وَإِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَ‌اهِيمَ رَ‌بُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ ۖ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا ۖ قَالَ وَمِن ذُرِّ‌يَّتِي ۖ قَالَ لَا يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ ﴿١٢٤﴾

امامت چه مقامی است؟ در این آیه حضرت ابراهیم (ع) که خلیل الله بود و پیامبر اولوالعزم شده بود، مقامی را پیدا کرد که فرای این دو مقام قبلی بود. و این مقام آنچنان بالا بود که عاجزانه از خداوند پرسید که آیا این در ذریه من قرار داده می شود؟ از این آیه می فهمیم که امامت یک عهد است و این عهد به ظالمان نمی رسد!
حال به آیه بعد از این نگاه کنید:
وَإِذْ جَعَلْنَا الْبَيْتَ مَثَابَةً لِّلنَّاسِ وَأَمْنًا وَاتَّخِذُوا مِن مَّقَامِ إِبْرَ‌اهِيمَ مُصَلًّى ۖ وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَ‌اهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَن طَهِّرَ‌ا بَيْتِيَ لِلطَّائِفِينَ وَالْعَاكِفِينَ وَالرُّ‌كَّعِ السُّجُودِ ﴿١٢٥﴾

همانطور که می بینید این عهد از طریق اسماعیل ادامه پیدا کرد!!!!

جالب است که این موضوع در تورات هم اومده:
(سفر پیدایش)
20 اما در مورد اسماعيل نيز تقاضای تو را اجابت نمودم و او را برکت خواهم داد و نسل او را چنان زياد خواهم کرد که قوم بزرگی از او به وجود آيد. دوازده رئیس از ميان فرزندان او برخواهند خاست. 21
فقط چند نکته:
1. انا اعطیناک الکوثر
2.در تورات یونانی کلمه رییس نیامده بلکه کلمه ای آمده که ترجمه اش همان امام است!
3. به عدد 12 توجه کنید!

از شما خواهش می کنم که یکبار در زندگیتان تعصب جاهلانه را کنار بگذارید.

یک لینک هم براتون می گذارم برید بخونید. یکی از همین خلفای عباسی (مامون) در مناظره ای اثبات کرد که خلافت حق مولای متقیان علی (ع) بوده است:
(فقط خواهش می کنم بروید و بخوانید! به حرف نگاه کنید!)
http://www.maarefislam.com/doreholomvamaarefislam/bookscontent/imamshenasi/imam9/emam.9.5.htm
نکته:يَعْرِ‌فُونَ نِعْمَتَ اللَّـهِ ثُمَّ يُنكِرُ‌ونَهَا وَأَكْثَرُ‌هُمُ الْكَافِرُ‌ونَ ﴿٨٣﴾

والسلام علی من اتبع الهدی
باراز سلام     |78.38.127.xxx |2011-11-10 14:29:17
خودت قضاوت كن
چه مناسبت های زیبایی
اول ذی الحجه : اازدواج حضرت علی وزهرا --صدور حدیث سد الابواب
7 ذی الحجه : شهادت امام باقر ع
8ذی الحجه : حركت امام حسین به كربلا
9ذی الحجه : روز عرفه شهادت مسلم بن عقیل
10ذی الحجه : عید قربان
14 ذی الحجه : بخشش فدك به حضرت زهرا س
15ذی الحجه: ولادت امام هادی ،صاحب زیارت جامعه كبیره
18ذی الحجه : عید غدیر خم انتصاب امیر المومنین به امامت مسلمین به فرمان خدا توسط رسول الله ص
21یا24ذی الحجه: بخشش انگشتری به سائل و نزول آیه ولایت «انما ولیكم الله...
22ذی الحجه : شهادت میثم تمار مدافع علی
24ذی الحجه: نزول آیه مباهله -آیه تطهیرو حدیث شریف كساء
25نزول سوره هل اتی .در باره روزه وكمك به مسكین ویتیم واسیر
به ماهم سري بزنيد با نظر ممنون ميشم
سلام   |2.187.51.xxx |2011-11-16 13:53:44
[i]شما چگونه این را می خواهید توجیح کنید شما می گید ابوبکر عمر عثمان رضی الله عنهم منافقند حالا این قران ازدست انان بما رسیده منا فق هم هیچوقت راسگو نیست شما کم مانده که بگید قران تحریف شده از خدا بترسید اگه واقعا خدا را می شناسید
علی   |2.187.58.xxx |2011-11-16 22:20:32
[سلام همه خوب میدانیم که در روز حج وداع صدو بیست هزار نفر از اصحاب و انصارو مهاجرین حضور داشتند و همه خوب میدانیم در پاک بودن و عابد بودن هیچ کس در این عصر به گرد پای هیچکدامشان نمی رسیم آن صدو بیست هزار نفر پناه برخدا همه دورغ گفتند و شهادت دروغ دادند از ترس سه نفر این یک بعد دینی را که پیامبر با آن سختی ها تبلیغ کردو رنجها کشید همان اول کاری خداوند اجازه داد بیش از پنجاه سال به دست منافقان بیفتد تا نابود شود به همین راحتی پناه برخدا وای به حال شما
محمد   |2.187.57.xxx |2011-11-16 22:31:52
شما شیعیان محترم می گویید عمر بن خطاب طناب بر گردن علی بن ابی طالب انداخت و او را در کوچه های مدینه گرداند تا از اوبیعت بگیرد خجالت نمی کشید به شیر خدا توهین می کنید اگر واقعا دین اسلام در خطر بود علی بی کار می نشست یعنی این همه مسلمان از سه نفر منافق ترسیدند پناه برخدا قلبهایتان تاریک شده حقیقت را نمی بینید خدا هدایتتان کند علی دخترش ام کلثوم را به عمر داد خدا از آنها راضی باد خدا از آنها راضی است ابو بکر و عمر عثمان و حیدر چراغ مسجد محراب و منبر شعر از شیخ حافظ شیرازی تا چشاتون دربیاد
شاکیر  - شیعه یا مشرک   |203.174.27.xxx |2011-11-20 23:09:30
شیعه را من با 100 حدیث و180 آیه ثابت میکنم که مشرک است
ای کاش این مذهب دروغین نمی بود و شما همانگونه که اول آتش پرست بودید میماندید و این گونه به مذهب بر حق اهل سنت وجماعت توهین نمیکردید به مراتب از اهل شیعه عیسوی ها بهتر هستند چون را هیشان معلوم است درحالیکه شیعه با لیاس مسلمانی یه مسلمانان صدمه میزنند. لعنت خدا باد بر شیعه
ناشناس   |2.180.57.xxx |2011-11-23 20:34:54
دوست عزیز (شاکیر)امیدوارم کمی روی ادب خودتان کار کنید.
خواهشمندم شما یک حدیث و یک آیه بیاورید 100 حدیث 180 پیشکشتان...
خادم الحیدر(علیه السلام)  - غلط املائی   |46.100.174.xxx |2011-12-29 11:24:04
وجدانا یه بار متنی که نوشتی رو برو بخوان !!!!!!!!!!!!!
آخه به جای فحش و ناسزا وتهمت و خالی کردن عقده ی خودت برو یه کم سواد یاد بگیر در ضمن با فحش نمی تونی مذهب خودتو اثبات کنی
تو تویه این نظر یه حدیث یا روایت یا سخن بیار بگو بر این مستندات مذهب ما بر حق
در ضمن اگه می خوای خودتو خالی کنی یه چند بار سرتو بکوب دیوار
نکته:برو در رابطه با کتاب الغدیر تحقیق کن تمام حرف ها وسئوال هاتو اونجا جواب داده
یا علی مدد
خادم الحیدر(علیه السلام)   |46.100.174.xxx |2011-12-29 11:28:04
وجدانا یه بار متنی که نوشتی رو برو بخوان !!!!!!!!!!!!!
آخه به جای فحش و ناسزا وتهمت و خالی کردن عقده ی خودت برو یه کم سواد یاد بگیر در ضمن با فحش نمی تونی مذهب خودتو اثبات کنی
تو تویه این نظر یه حدیث یا روایت یا سخن بیار بگو بر این مستندات مذهب ما بر حق
در ضمن اگه می خوای خودتو خالی کنی یه چند بار سرتو بکوب دیوار
نکته:برو در رابطه با کتاب الغدیر تحقیق کن تمام حرف ها وسئوال هاتو اونجا جواب داده
یا علی مدد
مهدی     |46.225.246.xxx |2011-12-16 10:09:36
سلام
با مطالب جديد بروزم
خوشحال ميشم تشريف بياريد و نظر بديد
ناشناس  - نقل قول از: خواهش   |85.185.75.xxx |2012-01-01 21:09:40
سلام برهمگی اعم از تسنن وتشیع بنده سنی مذهب هستم از برادران وخواهران تشیع می خواستم بپرسم که غیرت حضرت علی را از 100 امتیاز بهش چند می دهید ؟ ایا علی که نتوانست از غیرت خود ام ابیها (حضرت فاطمه) درحالی که درخانه بوددفاع کند .واز انداختن طناب دور کردنش وازهمه مهمتر به پاداش این همه هتک حرمت به حضرت فاطمه وشهادت بچه اش .شادباش دادن به قاتل همسرش یعنی تزویج ام کلثوم با عمر باید این علی را درسطل زباله دان تاریخ دور ریخت چون (کسی که غیرت ندارد هیچ خیری در اون نیست)
ناشناس  - شیعه ها بخوانند   |46.225.117.xxx |2012-01-22 19:49:07
سلام، من سنی هستم. اسمم هم علی هست. یه کتاب به همه شیعه ها و سنی ها (مخصوصا و اکیدا اهل تشیع) توصیه می کنم که برن بخوننش. اسم کتاب " بازسازی باورها " نوشته محمد عزیزی هست. این کتاب با استفاده از قرآن و خود منابع اهل تشیع، تمام عقاید اهل تشیع رو زیر سوال برده. این کتاب رو می تونید از سایت عقیده دات کام دانلود کنید که البته مسئولین زحمتکش سایت رو ف*ی*ل*ت*ر کردن. اگه کسی موفق به دریافت کتاب نشد بهم ایمیل بزنه تا واسش بفرستم. فقط تو متن ایملتون بنویسید کتاب " بازسازی باورها " رو میخوام که واستون بفرستمش. بهتون توصیه می کنم این کتاب رو از اول تا آخر و حتی دو یا سه دور بخونیدش. اگه فکر می کنین شیعه بر حقه و اشکالی در اون نیست نظرمو تایید کنید.
ایمیل من : haqiqat_sonni@yahoo.com
سایت عقیده : aqeedeh.com
ناشناس   |31.7.61.xxx |2012-02-06 23:30:59

سوال زیاده ولی خداوند در قرآن فرموده " و ان من شیعته لابراهیم " در سوره صافات می خوام بدونم این یعنی چه و های بعد از شیعه به چه کسی اشاره دارد ؟

دوم چه کسی سزاوار پیروی از رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم هست بهتر از کسی که نفس خود پیامبر هست ؟ به موچب آیات " و انفسنا و انفسکم " ؟

و یک اهل سنت پیدا بشه بگه این حدیث یعنی چه که از کتاب موطای امام مالک نقل شده باب جهاد شهداء فی سبیل الله :

وحدثني عن مالك عن أبي النضر مولى عمر بن عبيد الله أنه بلغه ان رسول الله صلى الله عليه وسلم قال لشهداء أحد هؤلاء اشهد عليهم فقال أبو بكر الصديق ألسنا يا رسول الله بإخوانهم أسلمنا كما أسلموا وجاهدنا كما جاهدوا فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم بلى ولكن لا أدري ما تحدثون بعدي فبكى أبو بكر ثم بكى ثم قال أإنا لكائنون بعدك

این عبارت که " بلی ولی نمیدانم بعد از من چه کارها خواهید کرد " یعنی چه ؟ مگر ابوبکر از جماه عشره مبشره نیست ؟
محمد (جانم فداي عمر)  - شكايت   |92.42.55.xxx |2012-02-16 17:10:39
شما شعيه ها اگه واقا دين تون اسلامه از حضرت علي وامام رضا طلب كمك نمي كرديد شما حضرت علي را شريك خدا ميدانيد نعوض بلاه و وقتي يكاري بكنيد ميگيد ياعلي علي بزنه به كمرتون جانم فداي عمر اگر عمر نبود اسلامي هم وجود نداشت شما به دينتون ميگيد اسلام خدا هدايتتون كنه خدا حافظ
ناشناس   |2.179.249.xxx |2012-02-20 23:52:22
سلام من یک دانش اموز سنی ام
چند ماه پیش یک اخوند شیعه برای سخنرانی به مدرسه امد هرچی از دهنش دراومد به اهل سنت گفت
ولی من تونستم چیزی بگم و خیلی عذاب وجدان دارم
خواست که عقاید اهل سنت رو زیرپا بزاره چندین ادرس از صحیح بخاری ومسلم داد و همچنین از قران کریم
ولی من رفتم نگاه کردم دیدم همش اشتباه بود و برای قانع کردن ما گفته بود شما حساب کنین قران رو تغییر داد من روز حساب یقه اش رو میگیرم نمیتونم با زبان بگم
از هرچی شیعه است بدم میاد اینا همشون جهنمی ان

کامپوننت نظرات بر مطالب، جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا - http://www.joomla.ir"