مباحثه با ابوحنیفه,کافی برای مجاب کردن هر غیر شیعه... مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
میانگین امتیار کاربران: / 8
ضعیفعالی 
فهرست مطالب - تهمت به شیعه
نوشته شده توسط Administrator   
جمعه, 25 آذر 1390 ساعت 23:43

با سلام.اميدواريم بدور از تعصب اين مطلب را بخوانيد منتظر نظرات شما هستيم...

نقل شده كه دو نفر از شيعيان در گذرگاهي از بغداد به مجلس بزرگي رسيدند

پرسيدند اين مجلس متعلّق به كيست؟
گفتند مجلس درس امام اعظم ابوحنيفه است .
راوي حكايت مي گويد رفيق من كه اسمش فضل بن حسن بود و مردي متعصّب در
مذهب شيعه و در عين حال آدمي بحّاث و با اطلاع از مباني مذهب بود ، گفت
من مي روم و با اين مرد مباحثه مي كنم و تا او را ملزم و مجاب نكنم از
اين مكان نمي روم.
گفتم اين عالم بزرگي است و از عهدۀ بحث با او بر نمي آيي .
گفت من معتقد به مذهب حقم و حق مغلوب نمي شود .
وارد مجلس شديم و نشستيم و در يك فرصت مناسب، فضل از جا برخاست و گفت
ايها العالم من برادري دارم كه رافضي است ( يعني شيعه است) و من هر چه مي
خواهم به او بفهمانم كه ابوبكر بعد از پيامبر اكرم ، افضل امّت و خليفۀ
به حق بوده قبول نمي كند و مي گويد علي بن ابيطالب ، افضل و خليفۀ به حق
است . شما يك دليل قاطعي به من ياد بدهيد كه به او بفهمانم و او را به
راه راست بياورم .
ابوحنيفه گفت به برادرت بگو بهترين و روشن ترين دليل اين است كه پيامبر
اكرم همواره در ميدان هاي جنگ ، آن دو بزرگوار ! ( ابوبكر و عمر) را كنار
خود مي نشاند و علي را مقابل نيزه و شمشير دشمن مي فرستاد و اين نشان مي
دهد كه آن دو نفر ، محبوب پيامبر بوده اند و چون آن حضرت مي خواسته كه آن
ها بعد از خودش جانشين باشند آنها را حفظ مي كرد و چون علي را دوست نمي
داشت طردش مي كرد و به ميدان مي فرستاد تا كشته شود و اين بهترين دليل بر
افضليت ابوبكر و عمر است !
فضل گفت بله من اين را به برادرم مي گويم ولي او از قرآن به من جواب مي
دهد كه خداوند فرموده است: « خداوند ، مجاهدين را بر قاعدين و نشستگان
برتري داده و اجري بزرگ براي آنان آماده است» و به حكم اين آيه ، علي چون
مجاهد بوده افضل از ابوبكر وعمراست كه قاعد بوده اند .
ابوحنيفه گفت به او بگو از اين بهتر مي خواهي كه ابوبكر و عمر قبرشان
كنار قبر پيامبر و چسبيده به قبر آن حضرت است در حالي كه قبر علي از قبر
پيامبر دور افتاده و در عراق است .
فضل گفت بله اين را هم به برادرم مي گويم امّا او مي گويد آن ها غاصبانه
در كنار پيامبر اكرم دفن شده اند براي اين كه خداوند فرموده است « اي
مؤمنان بدون اذن و اجازۀ پيامبر ، داخل خانه اش نشويد...» و مي دانيم كه
رسول اكرم در خانۀ خودش دفن شده و آن دو نفر بدون اذن در خانۀ آن حضرت
دفن شده اند و محل دفن ايشان غصبي است .
ابوحنيفه كه از اين گفتگو سخت ناراحت شده بود تأمّلي كرد و سپس با لحني
تند گفت به اين برادر خبيثت بگو آنها غاصبانه در خانة پيامبر دفن نشده
اند بلكه عايشه و حفصه كه دختران آن دو بزرگوار و همسران پيامبر بودند و
ازپيامبر مهريه طلبكار بودند، پدرانشان را در مهرية خودشان دفن كردند .
فضل گفت بله من اين مطلب را هم به برادرم گفته ام ولي او باز آيه اي براي
من مي خواند و مي گويد پيامبر صلي الله عليه و آله به همسرانش بدهكار
نبوده براي اينكه خداوند فرموده است « اي پيامبر ما همسران تو را كه
مهرشان را پرداخته اي براي تو حلال كرديم» طبق اين آيه ، پيامبر اكرم
مهريۀ زن هايش را داده بود و وقتي كه از دنيا رفت به زن هايش بدهكار
نبوده است .
ابوحنيفه اندكي تأمّل كرد و گفت به اين برادرت بگو درست است كه همسران
پيامبر، مهريّه طلبكار نبوده اند اما سهم الارث كه از ماتَرَك پيامبر
داشته اند و ماتَرَك (يعني آنچه پيامبر اكرم بعد از مرگش از خود باقي
گذاشته ) نيز همين خانه اش بوده و شرعاً سهمي هم از آن خانه به همسرانش
مي رسد و چون عايشه و حفصه وارث پيامبر بوده اند پدرانشان را در سهم
الارث خودشان دفن كرده اند و بنابراين غصبي در كار نبوده است .
فضل گفت بله من اين را هم به برادرم گفته ام ولي او مي گويد شما آقايان
سنّي ها مگرنمي گوييد كه پيامبر ارث نمي گذارد و خودتان حديث نقل مي كنيد
كه پيامبر اكرم فرموده است « ما پيامبران اصلاً ارث نمي گذاريم و هر چه
از ما باقي مانده صدقه است» پس طبق گفتة خودتان عايشه و حفصه سهم الارث
نداشته‌اند . به همان دليلي كه شما حضرت فاطمه را از فدك محروم كرديد و
گفتيد پيامبر ارث نمي گذارد آن دو همسر نيز نبايد ارث ببرند . آيا دختر
از پدر ارث نمي برد اما همسر از شوهر ارث مي برد ؟!
حالا بر فرض بپذيريم كه آنها سهم الارث داشته اند ، مگر نه اين است كه
ميّت اگر فرزند داشته باشد ، سهم الارث زوجه اش يك هشتم ماتَرَك مي شود ،
در اين جا تمام ماتَرَك پيامبر اكرم يك حجره (اتاق) بوده كه وقتي آن
تقسيم بر هشت شود يك قسمت از آن هشت قسمت تقسيم مي شود ميان همسران
پيامبر اكرم كه نُه نفر بوده اند و در نتيجه سهم هر يك از عايشه و حفصه
به قدر يك وجب هم نمي شود، پس چگونه آن دو هيكل بزرگ در يك وجب زمين جا
شده اند ؟!
سخن كه به اينجا رسيد ابوحنيفه حسابي از كوره در رفت و با لحني خشم آلود
فرياد كشيد اين مرد را بيرون كنيد اين خودش رافضي است و اصلاً برادر هم
ندارد !
نظر
افزودن جدید جستجو RSS
+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

لطفا کد آنتی اسپم نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
ایران   |92.42.55.xxx |2011-12-19 01:07:20
سلام
لطفآ اگر منابع معتبر(این داستان ساختگی)را نقل نمایید ممنون میشویم.
ایرانی   |2.180.56.xxx |2011-12-19 18:42:49
سلام ایران
حالا شما فرض بگیر که این داستان کاملا ساختگی باشه و هیچ منبعی هم نداشته باشه، ولی بنظر من این سوالاتی که در این داستان از ابوحنیفه پرسیده شده سوالاتیه که تو ذهن هر شیعه ای ممکن باشه
بنظر من بجای اینکه دنبال آدرسش باشی جوابای سوالاتی رو که شیعه پرسیده بنویس
که البته اگر سنی ها جوابی داشته باشند قطعا باید بنویسن
ناصر   |31.56.43.xxx |2011-12-19 21:25:59
خب الحمدالله ميبينيم كه دوست عزيز "ايران"بجاي اينكه جوابي داشته باشن براي محتوا بازهم به حاشيه رفتن...!!!
سید یوسف  - اصل مطلب مهم است     |92.42.55.xxx |2011-12-19 02:02:24
سلام.
برادر عزیز! اصلا شما فرض کن این داستان را یکماه قبل در حوزه علمیه قم ساخته اند؛
ثانیا ما تا حالا روایتی نخواندیم که علمای مقتدر و والا مقام یهودی و مسیحی، با سه خلیفه ی اول مباحثه کرده باشند؛
هرچه خوانده ایم این بوده که وقتی آنها برای مباحثه نزد خلفا می آمدند، ایشان آنها را نزد علی ابن ابیطالب(ع) می فرستادند، و آنها در جواب می گفتند چگونه است اعلم شما کسی دیگر است اما شما خلیفه اید؟؟
ایرانی   |2.180.56.xxx |2011-12-19 18:50:23
سید یوسف جان چه دلیلی بهتر از این میخوای که دلالت بر غصبی بودن خلافت پیامبر صلی الله علیه و آله و بی لیاقتی خلفاء غاصب بکنه
باز خدا رو شکر که خدا زمینش رو خالی از حجت نمیذاره و حضرت امیر علیه السلام بودن وگرنه این خلفاء (سه نفر) آبروی اسلام و مسلمین رو می بردن
سید یوسف  - حقیقت     |178.157.60.xxx |2011-12-23 21:43:48
سلام؛
اولا منابعی از احادیث ائمه(ع) اعلام فرمائید دال بر اینکه ائمه(ع) دقیقا به کیفیت نمازهای شیعیان کنونی نماز میگذارده اند...
ثانیا اگر مهرها عریض تر باشند مسلما بهتر است تا اینکه کوچک بوده و موجب سر درد شوند و روی پیشانی جای بگذارند برای منظورهای مختلف...
ثالثا به احادیث ائمه(ع) بیشتر جامه ی عمل بپوشانید
که حضرت جعفر صادق(ع) فرمودند:
«ای گروه شیعه! زینت ما باشید؛ و...!!»
بقول برادر اهل تسنّن، حقه بازی نیاشد!
فریبکاری، مکاری، تجسس، حیله گری و جانماز آبکشی در مذهب تشیّع جای ندارد! مذهبی که رهبران آن برترین مخلوقانند و اسلام ناب پیامبر(ص) مکتب آنان است...
لطفا ما را مجاب فرمائید از اینکه سایت اهل سنّت فیلتر شود و سایت مشابه و... جای آنرا بگیرد.
ضمنا خوب است اصلاحی در برنامه نویسی سایت صورت گیرد تا نظرات بترتیب تاریخ رؤیت شوند.
با تشکر.
اللهم عجل لولیک الفرج
ایرانی   |31.56.89.xxx |2011-12-24 22:08:34
سلام جناب سید یوسف
خدمت شما باید عرض کنم این نظری رو که اینجا مطرح فرمودید هیچ ربطی به سوالی که توی سایت گذاشته شده نداره ولی خب به هر حال نظره دیگه
از این که بگذریم باید خدمتتون عرض کنم که در رابطه با مطلب اولی که فرمودید یک روایت نقل کنید که ائمه علیهم السلام دقیقا به کیفیت نماز شیعیان کنونی نماز میخوانده اند، اگر زحمت بکشید یک مراجعه ای فقط به کتاب وسائل الشیعه کتاب الصلاة بفرمائید اونجا قطعا روایات مختلفی رو مشاهده می کنید که کیفیت نماز ائمه علیهم السلام رو بیان فرموده بعد خودتون می تونید حقیقت رو بدست بیارید.
در رابطه با مطلب دومی هم که فرمودید اگر مهرها عریض تر باشند مسلما بهتره، خب توی این مطلب که کسی شکی نداره ولی این رو باید بدونید که اگر بزرگی یا کوجکی مهر توی نماز مهم نیست مهم اینه که شما بر روی خاک سجده کنید که قعطا نماز بر روی مهر کوجک که مقداری خاک است، صحیح می باشد.
در رابطه با مطلب سوم هم که فرمودید امام صادق علیه السلام فرموده اند کونوا لنا زینا ولاتکونوا علینا شینا، با این مطلب چه چیزی رو میخواین اثبات کنید؟! خب این که قطعا در منابع شیعه هست و شیعه هم باید به اون عمل کنه و اگر عمل نکنه خودش ضرر می بینه.
در رابطه با اینکه چرا سایت شیعه فیلتر نیست و سایت اهل سنت فیلتره، اولا باید بدونید که اگر به عربستان رفته باشید و اونجا از اینترنت استفاده کنید می بینید که اونجا هم سایتهایی که بر علیه مذهب اهل تسنن هست فیلتره ثانیا شما هستید که اهل تحقیق و بررسی می باشید شاید یک کسی که اهل تحقیق و ... نباشه با دیدن یک شبهه ای که جواب آسونی هم داشته باشه، عقائدش سست بشه و مشکلات فراوانی براش پیش بیاد و اهل سوال و تحقیق هم نباشه که برای اینکه افراد اینجوری ضربه نبینن این کار صورت گرفته و ضمن اینکه شاید دلائل عقلانی دیگه ای هم داشته باشه که ما ندونیم ضمن اینکه الان ماشالا اینقدر وی پی ان و فیلتر شکن تو دست و بال مردم ریخته که دیگه فیلتر معنی نداره
موفق باشید
سید یوسف  - حقیقت جویی     |92.42.55.xxx |2011-12-25 02:30:10
سلام.
برادران اهل سنت!
در ارتباط با نظری که فرستادم؛
دیدید چگونه است عصبیت نداشتن؟
دیدید چگونه است که بقول امیرالمؤمنین علی(ع)، "بهترین سیاست، صداقت است"؟
امیدوارم به کمی سن و کم سوادی برادر کوچکتان توجه نکنید و سخن حکیمانه را از هرکه هست متعقل شوید.

خداوند بر ما جماعت جویای حقیقت ترحم فرماید..
ایرانی   |46.100.121.xxx |2011-12-26 18:41:44
برادر عزیزم سید یوسف
اگر کسی برای پیدا کردن جوابهاتون بخواد کمکتون کنه بنظر شما آدم عصبانی هست
شما واقعا به روایات ائمه علیهم السلام خوب عمل می کنید که فرموده اند: ضع أمر أخیک علی أحسنه: کار برادرت را بر بهترین وجه حمل کن
سید یوسف  - عصبیت     |92.42.55.xxx |2011-12-27 02:22:08

سلام برادر عزیز!
قال رسول اکرم(ص):
هرکس به اندازه دانه خردلی عصبیت داشته باشد، در آخرت با اعراب جاهلیت مبعوث خواهد شد...
عصبیت یعنی تعصب ناسیونالیسم و کورکورانه!
"ضع أمر أخیک علی أحسنه"
ایرانی   |31.56.116.xxx |2011-12-27 14:20:46
سید یوسف
ممنون میشم اگه توی مطلبی که گذاشتم، حرفی رو که دلالت بر تعصب کورکورانه داشته باشه بهم گوش زد کنید
منتظرم
یاعلی
سید یوسف  - بدبینی     |92.42.55.xxx |2011-12-28 01:56:54
سلام.
ای بابا!!
اولا مخاطب من، برادران اهل سنت بود! نه؟
ثانیا ما انتظار داریم سربسته که حرف میزنیم تا ته خط را برید دیگه!
حکمتهای نهفته در ارسال آن نظر، بدین شرح است:
گفتم "مدارکی بیاورید که نشان دهد کیفیت نماز شیعیان کنونی، همان کیفیت نماز ائمه(ع) است..."
یعنی با این حرف به برادران اهل سنت فهمانیدم که چگونگی اعمال شیعیان کنونی، دلیل بر کیفیت اعمال رهبران آنها - ائمه(ع) - نیست!
گفتم "مهرها عریض باشند..."
یعنی شیعه تعصب کورکورانه ندارد!
گفتم: "فلان اعمال در شأن شیعه نیست..."
یعنی شیعه انتقاد پذیر است!
سپس در ارسال بعدی گفتم: "دیدید چگونه است...؟"
یعنی شیعه، حق را میگوید و حق را میپذیرد! هرچند عده ای شیعه ی دیگر، با او مخالفت کنند!
سپس شما آن حرفها را به خودتان گرفتید و به بدترین وجه حمل کردید! و حدیثی که در این ماجرا شایسته ی خودتان بود را به من نسبت دادید!!
رهگذر   |46.100.108.xxx |2011-12-29 12:54:49
[با سلام : اولا این حکایت جعلی وساختگی است .ثانیا بااستدلالی که نموده اید که فضل الله المجاهیدن علی القاعدین در این صورت باید حضرت علی (کرم الله وجهه) بنا بر استدلال جاعل حکایت از پیامبر(ص) (العیاذ بالله) نیز برتر باشد . چون پیامبر همچون ابوبکر وعمر نشسته بوده وحضرت علی در میدان می جنگیده !!!
ثالثا : خانه هایی که ازواج مطهرات در آن سکونت داشته اند متعلق به خودشان بوده به دلیل اینکه زن تا انقضاء عده خویش باید در خانه شوهر سکنی داشته باشد وزنان پیامبر بعد از وفات ایشان مادام الحیات در عده بوده اند .به دلیل آیه شریفه ی ( ماکان لکم ان توذوا رسول الله ولا ان تنکحوا ازواجه من بعده ابدا) ودیگر اینکه پیامبر (ص) خانه های ازواج را به ایشان بخشیده بود وبه دلیل آیه شریفه (ان آتیتموهن قنطارا فلا تا خذو منه شیئا) لذا خانه های ازواج مطهرات متعلق به خودشان است و هر گونه تصرفی در آن برایشان جایزاست .و این احتمال هم وجود دارد که همان خانه مهریه زن پیامبر باشد .
ناشناس   |2.180.51.xxx |2012-01-01 01:46:54
جناب رهگذر، اگه واقعا فکر میکنی که مذهبت حقه، به همه سوالاتی که اینجا مطرح شده جواب بده
مصطفي  - ؟؟؟؟؟؟   |91.99.249.xxx |2011-12-29 18:12:54
آدم اين جيزا رو ميخونه واقعا شاخ در مياره
ناشناس   |31.56.57.xxx |2011-12-30 02:04:44
جناب رهگذراگر پاسخ تمامي شبهات ساده تان را بدهم اعتراف ميكنيد بر اشتباهتان و اينكه شبهه هايتان واقعا بي اساس و حتي براي بعضي افراد عام نيز قابل قبول نيست
جناب مصطفيآره واقعا آدم بايد شاخ دربياره اينقدر دليل و برهان ولي باز هم...در واقعا نرود ميخ آهنين بر سنگ
يا اميرالمومين يا علي بن ابيطالب(ع) يا زوجة بنت رسول الله يا حيدر كرار اننا احبك
محسن   |2.180.63.xxx |2011-12-30 08:40:38
سلام برادر : اولا سند این حکایت ساختگی را معرفی فرمایید. گذشته از همه اینها دلیل فضیلت حضرت ابوبکر سخن حضرت علی است که در شرح نهج البلاغه ی ابن ابی الحدید (ج 1 ص 332 ) آمده که آن بزرگوار فرمود : وانا نری ابابکر احق الناس بها ، وانه لصاحب الغار وثانی اثنین ، وانا لنعرف له سنه ، ولقد امره رسول الله بالصلوه وهو حی) همانا ما ابوبکر را شایسته ترین افراد به آن (خلافت) می بینیم زیرا او یار غار پیامبر وهمدمش بوده وما میدانیم که از او سنی گذشته (وریش سفید ماست) ورسول خدا نیز به اوامر کرد که امام جماعت مردم شود در حالی خود زنده بود .
سید یوسف  - خردمندی     |92.42.55.xxx |2011-12-30 18:16:35
سلام؛
هرکه ادعا میکنه که بر مذهب حق هست، پس مسلما خردمندان و دانشمندان و حکیمان، مذهب و عقاید او را در اولین برخورد، خواهند پذیرفت و ایمانخواهند آورد؛
خردمندان و اندیشمندان بگونه ای هستند که هرچه ناحق بشنوند، بیشتر از قبل بر حق استوار خواهند ماند!
لغزش و سستی در عاقل وجود ندارد!
در نتیجه، اگر قرار است با فیلتر کردن سایتهای مخالف، ذهن مردم دگرگون شود، همان بهتر که مردم سست عقیده تکلیفشان مشخص شود!!
من اگر مدعی ام بر مذهب حق هستم، پس به نفع من خواهد بود اگر هم عقیده هایم که سست ایمان و بیخرد هستند، از مذهب ما خارج شوند!!
حضرت صادق(ع) فرمودند: "ملعون باد هرآنکه کسیکه در دین و شناخت ما گمراه است را گمراهتر سازد..."
در کل اینکه چه ابوبکر و عمر و عثمان برحق باشند، چه دوازده امام(ع)، پس همان بهتر که تنها عقلا و حکیمان و دانشمندان بر حق استوار بمانند! و الا "حق" را با طرفداری بیخردان چه سود؟؟
ارمان   |92.42.55.xxx |2012-01-03 11:47:04
حدیث جعل کردید قران تحریف کردید امام پرستی راه انداختید...ماشاالله تو داستان سرایی هم حرف ندارید.
بچه شيعه   |31.56.45.xxx |2012-01-03 11:51:27
آرمان خان لطفا به جاي اين تهمت ها جواب پاسخ هايي را كه بزرگتان ابوحنيفه هم نتوانست بدهد بدهيد!!!
azad   |78.39.184.xxx |2012-01-07 01:44:06
به یادش ویاریش
با سلام
دوستان وبردران مسلمان این واقعاً مسلمانی است ؟بر سر مسلمانی واسلام کوبیدن واقعاً مسلمانی نیست؟
پیامبر ما(ص) امامن(ع)،وحتی خود قرآن مجید بیان داشته اند که به هیچ کس حتی نامسلمان ها توهین نکنید مگر در شرایط خاص آن هم با دلایل ومدارکی خاص!!! حالا کار ما بچه به اصطلاح مسلمان ها به جای رسیده که همدیگر را مخره کنیم؟برادران عزیز در این دنیا که همه ادعای آزادی اندیشه دارندو همه ادعای بر حق بودن داند دیگر چه نیاز است که ما به هم توهن کنیم؟آیا با این کارها اسلام را تقویت می کنیم یا موجب تضعیف هر چه بیشتر اسلام می شویم؟آیا مایی که ادعای مسلمانی داریم این گونه حرف بزنیم چه انظاری از یک مسیحی یا یهودی ویا هر مذهب دیگر داریم راجع به ما چه بگویند؟
اصلاً ما در جای هستیم که بخواهیم راجع به خلفای راشدین یا امامان بزرگوار و در راس آنها امام علی(شیر خدا)
اظهار نظر کنیم؟به خدا باتمام وجود سوگند یار می کنم که نیستیم ونیستید!!چرا چون خیلی راحت یک مسلمان آن هم آن مسلمانان که تمام عمر خود را در محضر پیامبر(ص)بوده اند وسراسر عمر خود را در راه جهاد فی سبیل الله گذارانده اند!!!حالا مایی که به زور ومنت وبا هزار بهانه نماز وروزه هایمان را شکسته می خوانیم مدعی اسلامیت وانسانیت هستیم....
امیدوارم کمی تامل فرماید که آیا این خدمت به اسلام است یا ضربه زدن به اسلام
با آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان
حمید  - منابع و مصادر این مباحثه   |2.176.229.xxx |2012-01-11 19:40:35
سلام

همونطور که دوستان گفتند از آنجایی که این مناظره کاملاً عقلی و منطبق بر آراء اهل عامّه می باشد هیچ نیازی به ارائه منبع برای این امر نداریم و حتی می توانید فکر کنید که ما شیعیان این را از خودمان در آورده ایم اما مهم نیس شما بیایید جواب بدهید به عنوان سوالاتی که ما شیعیان از شما می پرسیم.

اما برای اینکه اون دسته از دوستانی هم که به منبع نیاز داشتند منابعی که این مباحثه در آنها به صورت کامل آمده است اینجا ذکر می کنم تا جای هیچگونه ابهامی نماند.

متن عربی:
الفصول المختارة 74 فصل سؤال فضال الكوفي لأبي حنيفة حول الخلافة ..... ص : 74
كنز الفوائد ج‏1 294 فصل ..... ص : 294
الخرائج و الجرائح ج‏1 243 الباب الثالث في معجزات الإمام الحسن بن علي أمير المؤمنين ع ..... ص : 236
الخرائج و الجرائح ج‏3 1235 «الفاء» ..... ص : 1235
الإحتجاج على أهل اللجاج(للطبرسي) ج‏2 382 احتجاج أبي عبد الله الصادق ع في أنواع شتى من العلوم الدينية على أصناف كثيرة من أهل الملل و الديانات ..... ص : 331
طرف من الأنباء و المناقب 584 تسكنين أنت بيتا من البيوت، إنما هو بيتي يا عائشة، ليس لك فيه من الحق إلا ما لغيرك ..... ص : 582
بحار الأنوار (ط - بيروت) ج‏10 231 باب 15 احتجاجات أصحابه عليه السلام على المخالفين ..... ص : 230
بحار الأنوار (ط - بيروت) ج‏31 93 التاسع عشر: ..... ص : 88
بحار الأنوار (ط - بيروت) ج‏44 155 باب 22 جمل تواريخه و أحواله و حليته و مبلغ عمره و شهادته و دفنه و فضل البكاء عليه صلوات الله عليه ..... ص : 134
بحار الأنوار (ط - بيروت) ج‏47 400 باب 12 مناظرات أصحابه ع مع المخالفين ..... ص : 396
رياض الأبرار في مناقب الأئمة الأطهار ج‏1 148 مباحثة فضال مع أبي حنيفة ..... ص : 148
رياض الأبرار في مناقب الأئمة الأطهار ج‏2 265 مباحثة فضال مع أبي حنيفة ..... ص : 265
عوالم العلوم و المعارف (مستدرك حضرت زهرا تا امام جواد عليهم السلام) ج‏20-قسم-2-الصادق‏ع 1120 1 - باب مناظرة فضال بن الحسن بن فضال الكوفي مع أبي حنيفة ..... ص : 1120

ترجمه مباحثه:
دفاع از تشيع / ترجمه الفصول المختارة للمفيد 162 فصل 34 مناظره فضال بن حسن با ابو حنيفه ..... ص : 162
گنجينه معارف شيعه إماميه / ترجمه كتاب كنز الفوائد و التعجب ج‏1 337 فصل: در مناظره فضال بن حسن با ابى حنيفه ..... ص : 337
جلوه‏هاى اعجاز معصومين عليهم السلام 194 شهادت امام حسن(ع) ..... ص : 193
الإحتجاج / ترجمه جعفرى ج‏2 328 «احتجاج امام صادق عليه السلام»«در انواع علوم دينى بر گروههايى زياد با مذاهب و عقائد مختلف» ..... ص : 187
الإحتجاج على أهل اللجاج(للطبرسي) / ترجمه و شرح غفارى ج‏3 409 احتجاج فضال بن حسن فضال بر ابى حنيفه ..... ص : 409
احتجاجات ( ترجمه بحار الأنوار) ج‏2 219 بخش پانزدهم احتجاج اصحاب امام صادق عليه السلام با مخالفين ..... ص : 217
زندگانى حضرت امام جعفر صادق عليه السلام ( ترجمه بحار الأنوار) 336 باب دوازدهم بحث و مناظره اصحاب امام صادق عليه السلام با مخالفين

یا علی
صلوات الله و سلامه علیک یا مولای
Ali  - شیعه ها بخوانند   |46.225.117.xxx |2012-01-22 19:40:48
سلا. واقعا داستان ساختگی و مسخره ای بود. من سنی هستم. اسمم هم علی هست. یه کتاب به همه شیعه ها و سنی ها (مخصوصا و اکیدا اهل تشیع) توصیه می کنم که برن بخوننش. اسم کتاب " بازسازی باورها " نوشته محمد عزیزی هست. این کتاب با استفاده از قرآن و خود منابع اهل تشیع، تمام عقاید اهل تشیع رو زیر سوال برده. این کتاب رو می تونید از سایت عقیده دات کام دانلود کنید که البته مسئولین زحمتکش سایت رو ف*ی*ل*ت*ر کردن. اگه کسی موفق به دریافت کتاب نشد بهم ایمیل بزنه تا واسش بفرستم. فقط تو متن ایملتون بنویسید کتاب " بازسازی باورها " رو میخوام که واستون بفرستمش. بهتون توصیه می کنم این کتاب رو از اول تا آخر و حتی دو یا سه دور بخونیدش. اگه فکر می کنین شیعه بر حقه و اشکالی در اون نیست نظرمو تایید کنید.
ایمیل من : haqiqat_sonni@yahoo.com
سایت عقیده : aqeedeh.com
امیر بلوچستان     |217.219.91.xxx |2012-01-23 19:04:26
سلام دوستان لطفا از وبلاگ ما دیدن کنید و نظر دهید ممنون
امیر بلوچستان     |217.219.91.xxx |2012-01-23 19:05:26
سلام دوستان لطفا از وبلاگ ما دیدن کنید و نظر دهید ممنون
www.amirmakee.blogfa.com
رضا  - بازدید     |2.180.39.xxx |2012-02-02 12:45:32
سلام
آغاز امامت دوازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت را تبریک عرض میکنیم
یالاخره به مناسبت آغاز امامت حضرت مهدی موعود(عج) وبلاگ "قرآن حکیم" را

بصورت آزمایشی افتتاح کردیم.

http://Delnevis-2010.Blogsky.com/1390/11/13/post-782

اگه امکان داره یه سر به ما بزنید، یک مطلب جدید همراه با یک وبلاگ جدید منتظر

حضور گرمتان هستیم.
موفق باشید
در پناه حق
مهرداد     |2.187.105.xxx |2012-02-05 19:44:22
سلام خوشم اومد
sigorf  - من غمگبن ام از   |2.179.52.xxx |2012-02-21 01:56:28
[ http://www.adyan.net/images/stories/3-12-1389/24128917.jpgسلام خدا و درود خدا بر افراد صالح که دیگران را به را راست هدایت می کنند
من مطالعه کامل دارم اهل سنت کامل تر و بدون نقص است
چرا پادشاه عربستان مشروب می خورد کسی که عهده دار خانه خداست و قتی کلیپ را دیدم از ته دل دلم گرفت
چرا چرا جواب من رو بدید چرا عربستان ؟

هر کشوری جز اون باورم می ش اما
علي  - اول مطالعات خودت را بالا ببر بعد سخن بگو     |2.181.139.xxx |2012-02-21 17:19:06
سلام بر شما:
من حاضرم با شما بحث و گفت و گويي داشته باشم
آيا حضرت علي با خلفاي ثلاثه قبل از خود مخالف بود يا موافق؟
مي توانيد از وب سايت من هم خبري بگيريد

haghighata34-sh
سید یوسف  - تبلیغات رسانه ای     |92.42.55.xxx |2012-02-22 01:47:00
سلام؛
رسول اکرم(صلوات الله علیه و آله و سلم) فرمودند پس از من امت من هفتادوسه فرقه خواهند شد که هرکدام مدعی است که خودش برحق است؛ ولی تنها یکی از آنان پیرو سنت من و دیگران برباطل خواهند بود...
راجع به مبلغان مذاهب در رسانه ها خدمتتان عارضم که:
١- دلیل نمیشود کسیکه بسیار محبوب و با جسارت است، پس صددرصد عقایدش صحیح باشد! ولو یکدرصد هم که شده ممکن است اشتباه کند.
٢- دلیل ندارد کسیکه مدح حکومت نمیکند، پس عقایدش کاملا باطل است.
٣- کسیکه دلش برای آزادی مردم سوریه میسوزد - که شاید ناصبی هم باشند - چرا در برابر آزادی مردم مظلوم بحرین اینقدر هیاهو نمیکند؟؟
٤- ممکن است ساداتی وجود داشته باشند که به اصول و عقاید دینی پایبند نباشند؛ ولی هیچگاه سادات از مذهب حق نیاکانشان رویگردان نخواهند شد! چه رسد به اینکه "امامت" را منکر شود!! "ابوسفیان" و "معاویه" را که ریشه و تنه ی "شجره ملعونه" هستند را "رضی ا... عنه" خطاب کند!!! چه رسد به اینکه تبلیغ ضد تشیع کند!!!
٥- کسانیکه منکر فضاحت مملکت نیستند، دلیل ندارد که بگوییم با اصل نظام "جمهوری اسلامی" مخالفت کرده باشند! انتخابات و راهپیمایی ها نیز زیرمجموعه های اصل نظام هستند؛ که همه ی مردم ایران اعم از هر دین و مذهب به آن پایبند خواهند بود...
٦- احترام به سادات - هرچند بدکاره و نااهل - یعنی احترام به پیامبر(ص)؛ ولی دلیل ندارد که هرکه ادعای سیادت کرد، پس واقعا سادات باشد! چراکه ایامی بر مردمانی خاکبرسر سپری شده که "سیادت" خرید و فروش میشده!! و همچنین ایامی در حکومتهای ظالم سپری شده که از روی تقیه، سیادت خود را کتمان میکرده اند! بنابراین ممکن است افراد به ظاهر عام، ولی سادات باشند! بخصوص در عربستان!
٧- کل سادات با همدیگر خویشاوند هستند؛ خواه در نسبشان، چند امام باشد، خواه یک امام! و مثل بنی اسرائیل، هیچ برتری و فخرفروشی نسبت به یکدیگر ندارند
سلام.

کامپوننت نظرات بر مطالب، جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا - http://www.joomla.ir"