سجده بر مُهر!!!(2) مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
میانگین امتیار کاربران: / 10
ضعیفعالی 
فهرست مطالب - تهمت به شیعه
نوشته شده توسط مبین   
سه شنبه, 03 خرداد 1390 ساعت 23:40

براستی آیا پیامبر- صلی الله علیه و آله- و صحابه بر فرش و موکت سجده می کرده اند؟!

امام بخاری در کتاب « صحیح بخاری » خود می نویسد:

« میمونه می گوید: پیامبر اکرم- صلی الله علیه و آله- ...

پیامبر اکرم- صلی الله علیه و آله- حصیری داشتند ( خُمره ) که پیوسته بر روی آن نماز می خواندند و بر آن سجده می کردند ».[1]

و همچنین ابوعبدالله حاکم نیشابوری در کتاب « المستدرک علی الصحیحین » به نقل از جابر بن عبدالله می نویسد:

« جابر می گوید: نماز ظهر را با پیامبر- صلی الله علیه و آله- به جماعت می خواندم، پس مُشتی سنگ ریزه از زمین بر می داشتم تا در دستم خنک شود و سپس بر آن سجده می کردم و این کار را بخاطر شدّت گرمی هوا انجام می دادم ».[2]

حال با توجه به این مطالبی که از معتبرترین کتب اهل سنت نقل شد، سوال ما از اهل سنتی که به جای سجده بر زمین و هرآنچه از زمین می روید ( به شرط آنکه خوراک و پوشاک انسان نباشد )، بر فرش و موکت و امثال آن سجده می کنند، این است که آیا تا به حال از علمایشان پرسیده اند که پیامبر اکرم- صلی الله علیه و آله- بر چه چیزی سجده می نموده اند؟!

آیا ابوبکر و عمر و صحابه هم بر آنچه آنان امروز سجده می کنند، سجده می کرده اند؟!

مگر در زمان پیامبر اکرم- صلی الله علیه و آله- و خلفاء، فرشها و موکتهای امروزی که از مواد نفتی و پلاستیکی درست شده اند، بوده است؟!

اما واقعیت این است که با مراجعه به تاریخ روشن می شود که پیامبر اکرم- صلی الله علیه و آله- و خلفاء، بر زمین سجده می نموده اند. و مَسجِد پیامبر- صلی الله علیه و آله- در آن زمان، از خاک یا سنگ یا نهایتاً از حصیر و فرشهایی که از برگ درختان درست می شده  بوده است.

سوال دیگر ما از برادران اهل سنت این است که چرا وقتی می بینید شیعیان بر مُهر سجده می کنند، غضبناک می شوید؟!

مگر مُهر از چه درست شده است؟ آیا جز این است که خاک را گِل کرده اند، سپس خشک شده و به این شکل درآمده است؟! ( چنانچه در سوال « سجده بر مُهر!!!(1) » به آن اشاره کردیم )،

مگر شما معتقد نیستید که سجده بر خاک افضل است؟!

جای تعجّب است! شما که خود را موظّف می دانید که نمازها را در پنج وقت بخوانید و می گویید پنج وقت افضل است، چرا حاضر نیستید بر خاک سجده کنید؟! در حالیکه سجده بر خاک نیز افضل است!!!

نتیجه اینکه: شیعیان بر مُهر که همان خاک است سجده می کنند و پیامبر- صلی الله علیه و آله- و خلفاء هم بر زمینِ مسجد که آن زمان از خاک بوده سجده می نموده اند؛ پس شیعه به سنّت پیامبر- صلی الله علیه و آله- عمل می کند.

اما شما جماعت اهل تسنّن، از سنّت چه کسی تبعیّت می کنید که بر هر چه یافتید سجده می کنید؟؟؟!!!

[1] . صحیح البخاری(مصدر الكتاب : موقع الإسلام)- کتاب الصلاة- باب الصلاة علی الخمرة- جزء2- ص132.

« 368 - حَدَّثَنَا أَبُو الْوَلِيدِ قَالَ حَدَّثَنَا شُعْبَةُ قَالَ حَدَّثَنَا سُلَيْمَانُ الشَّيْبَانِيُّ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ شَدَّادٍ عَنْ مَيْمُونَةَ قَالَتْ كَانَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ يُصَلِّي عَلَى الْخُمْرَةِ ».

[2] . المستدرک علی الصحیحین للحاکم(مصدر الكتاب : موقع جامع الحديث)_کتاب الصلاة – باب وأما حدیث أبی عوانة- جزء2- ص205.

« 660 - وحدثنا أبو بكر بن إسحاق ، ثنا أبو المثنى ، ثنا مسدد ، وأخبرنا أحمد بن جعفر القطيعي ، ثنا عبد الله بن أحمد بن حنبل ، حدثني أبي ، قالا : ثنا عباد بن عباد ، ثنا محمد بن عمرو ، عن سعيد بن الحارث الأنصاري ، عن جابر بن عبد الله ، قال : « كنت أصلي الظهر مع رسول الله صلى الله عليه وسلم فآخذ قبضة من الحصى ليبرد في كفي أضعها لجبهتي أسجد عليها لشدة الحر » . « هذا حديث صحيح على شرط مسلم » ».

نظر
افزودن جدید جستجو RSS
+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

لطفا کد آنتی اسپم نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
مبین  - نقل قول از: توضيح   |109.125.141.xxx |2011-05-31 22:24:36
ناشناس نوشت:
برادر گرامي بهتر است بدانيد عقيده اهل سنت در هر چهار فرقه بر اين است كه حتما بايد بر خاك وزمين كه گرد ويا غباري از خاك است بايد سجده كرد .اصل مطلب را متوجه نشدي هيچ ميداني چرا مراجع تقليد شما دو مهر مي گذارند.فقط بايد شش قمت بدن در حين سجده با زمين تماس پيدا كند.اگر مهر آنقدر بزرگ باشد كه نوك بيني ما با زمين تماس پيدا كند ارج است با چنين مهري نماز بگذاريم.اصلا در فقه ما با اصل سجده بر خاك مشكلي نيست اشكال اين است .كه مراجع بزرگوار شما واكثر آيت الله ها آن را رعايت مي كنند.اطلاع رساني كنيد.

باسمه تعالی
باتشکر از شما که به دیدن این سایت آمده و نظر خود را بیان فرموده اید.
دوست عزیز در رابطه با مطلبی که گفتید: « عقيده اهل سنت در هر چهار فرقه بر اين است كه حتما بايد بر خاك وزمين كه گرد ويا غباري از خاك است بايد سجده كرد »، باید بگویم: اگر براستی عقیده شما بر این است و سجده کردن بر فرش و موکت و ... را صحیح نمی دانید، پس چرا بر فرش و موکت و ... سجده می کنید؟!
اگر سجده کردن بر فرش و موکت را صحیح میدانید، پس چرا آن را انکار می کنید و اگر سجده کردن بر آن را صحیح نمی دانید چرا بر فرش و موکت و.... سجده می کنید؟؟!!( سجده نمودن اهل سنت بر فرش و موکت، چیز قابل انکاری نیست چون بعینه این کار در میان اهل سنت متداول است ).
و در رابطه با مطلب دیگر که گفتید مراجع شما دوتا مهر می گذارند، باید بگویم اولا اینطور نیست که علماء بزرگوار شیعه، مقیّد باشند که حتما دوتا مهر بگذارند.
ثانیا بر فرض هم که این کار را همیشه انجام بدهند، طبق نظر شیعه و طبق سنت پیامبر-صلی الله علیه و آله- ، سجده کردن بر خاک علاوه بر اینکه صحیح است بلکه افضل و بهتر هم می باشد و مهر هم چیزی به جز خاک نیست و اگر دوتا مهر روی هم بالاتر از حد معمول نباشند، (یعنی از چهار انگشت بسته، بالاتر نباشد) هیچ اشکالی بوجود نمی آورد و به هر حال، سجده بر مهر، همان سجده بر خاک است.
ونکته آخر که گفتید در فقه ما با سجده کردن بر خاک هیچ مشکلی وجود ندارد، سوال ما این است که چرا خودتان درخانه هایتان بر خاک سجده نمی کنید؟!
و اگر سجده کردن بر خاک را صحیح می دانید و قبول هم دارید که مهر، همان خاک است، چرا بر شیعیان اعتراض می کنید که شما بر مهر سجده می کنید و ...؟؟؟!!!
به هر حال منتظر جوابهای علمی و منطقی شما برادر محترم هستیم.
یاعلی.
علی شریفی  - باسخ عزیزی که جواب برادر اهل سنت راداده   |91.99.180.xxx |2011-12-13 13:51:20
برادر عزیز
شما واضح به سوال پاسخ ندادید
برادر اهل سنت ما فرمودند :6قسمت اعضای بدن باید تماس داشته باشد به زمین یا خاک... نه بالا نه بایین اگر بخواهید بگوید که به اندازه 4انگشت بسته مشکل نداره این میشود حرف شما ها و پیروی از هوای نفس واین درست وصحیح نیست اگر حدیث یا روایتی هست ادرس بدهید در رابطه با این موضوع...........در ضمن حضرت علی در مواقع خداحافظی نمی گفت یا خودم برادر گرامی سعی کن به این عادت کنی :السلام علیکم ورحمه الله وبرکاته ............یا حرف ندا هست وتنها برای کسی به کار می رود که صدا یا سخنی را می شنود پس باید بگیم یا الله
بهروز   |78.38.176.xxx |2011-07-29 09:24:03
مسئله سجده كردن برخاك و غيره نيست اگر پيامبر بر فرش و موكت سجده نمي كرده بخاطر اين بوده كه وجود نداشته است . شما خود مي گوييد بر برگ خرما و غيره سجده ميكردند .چوننكه تمام دارايي و امكانات آنان همين بود از كجا معلوم اگر فرش مي داشتند روي آن سجده نمي كردند.و سوال من از شما اين است كه شما چرا مهر هايتان بايد حتما از خاك كربلا يا مشهد و غيره باشد ؟ مگر نه اينكه نفس عمل، سجده است .شما چرا خاك سجده تان بايد از مشهد و كربلا باشد آيا پيامبر و ساير اصحاب هم روي خاك بدر و احد و .. سجده مي كردند.
حقجو  - نقل قول از:     |188.159.130.xxx |2011-07-30 22:40:29
با سلام و تشکر
اینکه گفتید در زمان پیامبر اسلام ( صلی الله علیه وآله ) فرش و موکت نبوده است بر فرض که حرفتان را قبول کنیم اما لباس و یا عمامه در آن زمان که از جنس پارچه بوده است حال من روایاتی برای شما ذکر می کنم که نشان می دهد پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله ) از سجده کردن بر اینها نهی کرده اند :
در سنن کبری بیهقی ج 2 ص 105 باب «الكشف عن الجبهة في السجود» چنین روایت شده است :
أبو الحسن على بن محمد المقرى انبأ الحسن بن محمد بن اسحاق الاسفرائنى ثنا يوسف بن يعقوب القاضى ثنا محمد بن ابى بكر ثنا عباد بن عباد ثنا محمد بن عمرو عن سعيد بن الحارث الانصاري عن جابر بن عبد الله رضى الله عنهما قال كنت اصلى مع رسول الله صلى الله عليه وسلم صلوة الظهر فآخذ قبضة من الحصى في كفي حتى تبرد واضعها بجبهتي إذا سجدت من شدة الحر
ترجمه : جابر بن عبد الله انصاری گفت : با رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نماز ظهر می خواندیم به خاطر شدت گرمای هوا یک مشت سنگ ریزه بر می داشتیم و در دست خود نگه می داشتیم تا سرد شود آنگاه بر آنها سجده می کردیم
که بیهقی بعد از روایت چنین می گوید :
قال الشيخ رحمه الله ولو جاز السجود على ثوب متصل به لكان ذلك اسهل من تبريد الحصا في الكف ووضعها للسجود عليها وبالله التوفيق
ترجمه : شیخ گفته است اگر سجده بر لباس جائز بود بسیار آسان تر بود که بر آن سجده کنند تا اینکه بخواهند سنگها را در دست خود نگه داشته و آنها را سرد کنند
و یا در روایت دیگر در همین کتاب آمده است :
سنن کبری بیهقی ج 2 ص 105 باب «الكشف عن الجبهة في السجود»
(اخبرنا) أبو بكر احمد بن الحسن القاضى ثنا أبو العباس محمد بن يعقوب ثنا بحر بن نضر قال قرئ على ابن وهب اخبرك ابن لهيعة وعمرو بن الحارث عن بكر بن سوادة الجذامي عن صالح بن حيوان السبائى حدثه ان رسول الله صلى الله عليه وسلم رأى رجلا يسجد بجنبه وقد اعتم على جبهته فحسر رسول الله صلى الله عليه وسلم عن جبهته
ترجمه : رسول خدا (صلی الله علیه وآله ) دیدند فردی سجده می کند و عمامه اش بر پیشانی اش است پس ایشان عمامه را از پیشانی او کنار زدند
که این نیز نشان می دهد نباید بر پارچه سجده کرد
اما در ادامه هم روایاتی در این کتاب وجود داردکه نشان می دهد فقط در هنگام اضطرار می توان بر غیر خاک و سنگ ( از جمله پارچه ) سجده کرد :
سنن کبری بیهقی ج 2 ص 105 باب « من بسط ثوبا فسجد علیه »
أبو الحسن على بن احمد بن عبدان انبأ احمد بن عبيد الصفار ثنا الاسفاطى ثنا أبو الوليد ثنا بشر بن المفضل ثنا غالب القطان عن بكر بن عبد الله المزني عن انس قال كنا إذا صلينا مع النبي صلى الله عليه وسلم فلم يستطع احدنا ان يمكن جبهته من الارض من شدة الحر طرح ثوبه ثم سجد عليه
ترجمه : انس گفت : زمانی که ما با پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله ) نماز می خواندیم اگر کسی از شدت گرما توانایی سجده بر زمین را نداشت لباسش را پهن می کرد و بر آن سجده می کرد
که این روایت هم نشان می دهد در حالت عادی سجده بر لباس صحیح نبوده است
از اینجا فهمیده می شود که اگر پیامبر (صلی الله علیه و اله ) اگر فرش یا موکت هم می داشتند بر روی آن سجده نمی کردند .
با تشکر از شما
دعا
ناشناس  - نقل قول از: باسخ عزیزی که جواب برادر اهل سنت راداد   |46.100.133.xxx |2011-12-17 20:57:27
از نظر شيعه، سجده بايد بر زمين (خاك و سنگ) و چيزهاى غير خوراكى كه از زمين مى رويد باشد و سجده بر خاك از همه بهتر است. زيرا كه سجده تذلّل و خشوع در برابر پروردگار است و زمانى كه نمازگزار، پيشانى را كه اشرف اعضاى بدن است بر خاك مى مالد، عبوديت و تذلل خويش را به نهايت مى رساند.از نظر شيعه رسول گرامى اسلام(صلى الله عليه وآله وسلم) و مسلمانان صدر اسلام نيز بر خاك يا سنگ يا حصير سجده مى كردند

زيرا در كف مساجد و منازل سنگ ريزه و خاك بود و حداقل مفروش به حصير بود و گاهى قطعه اى پوست گوسفندى براى نشستن خود يا ميهمان پهن مى كردند نيازى به گذاشتن چيزى نبود بلكه بر همان خاك و شن و يا حصير كف مسجد و اتاق سجده مى كردند. ولى امروزه كه تقريباً همه منازل و مساجد مفروش به فرشهاى نخى و پشمى مى باشد و از طرفى هميشه به خاك دسترسى نيست و همراه بودن آن مشكلاتى دارد، شيعيان قطعه اى از خاك پاك را به صورت مهر به همراه برمى دارند تا هم بر خاك سجده كرده باشند و هم از طهارت محل سجده از شرايط صحت نماز است اطمينان داشته باشند.

شيعه براى اثبات نظر خود به روايات زيادى از ائمه اهل بيت(عليهم السلام) استدلال كرده است و معتقد است كه رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم) و صحابه نيز بر ارض «سنگ و خاك» سجده مى كردند و به برخى از رواياتى كه در منابع اهل سنت آمده است نيز، به عنوان مؤيد همين مطلب، استناد نموده است زيرا در اين روايات كيفيّت سجده پيامبر و ياران او بيان شده است و آن حضرت از سجده كردن بر لباس و گوشه عمامه و ... منع كرده است.

در اين جا به چند روايت اشاره مى شود:

1ـ احمدبن حنبل در مسند خود روايت كند كه:

"عَنْ جابِربْنِ عَبْدِاللّهِ اْلاَنْصارى قالَ: كُنْتُ اَصَلّى مَعَ النَّبىِّ(صلى الله عليه وآله وسلم) فَاخِذُ قَبْضَةً مِنْ الْحِصى، فَاَجْعَلُها فى كَفّى ثُمَّ اُحَوِّلُها اِلىَ الْكَفِّ اْلاُخْرى حَتّى تَبْرُدَ ثُمَّ اضَعُها لِجِبينى، حَتّى اَسْجُدَ عَلَيْها مِنْ شَدّةِ الْحَرِّ"([1])

«جابربن عبداله انصارى گويد: من با رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم) نماز ظهر را مى خواندم از شدت گرما مشتى از سنگ ريزه بر مى داشتم و در مشت خود نگه مى داشتم و سپس آن را به مشت ديگرم منتقل مى كردم تا سنگ ريزه ها سرد شود و سپس آن را در جلو خود قرار مى دادم تا بر آن سجده كنم.»

و روشن است كه اگر سجده بر غير زمين جايز بود، صحابه رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم)بر لباسهايشان سجده مى كردند و اين زحمات را براى سرد كردن سنگ ريزه ها متحمل نمى شدند.

2ـ "رُوِىَ اَنَّ النَّبىَ(صلى الله عليه وآله وسلم) كانَ اِذا سَجَدَ رَفَعَ العِمامَةَ عَنْ جِبْهَتِهِ"([2])

«روايت شده است كه پيامبر(صلى الله عليه وآله وسلم) هرگاه سجده مى كرد عمامه را از پيشانيش بالا مى زد.»
حتی اگر دیگران را می دیدند که برعمامه خود سجده میکنندبه آنها تذکر میدادند ویا خودشان عمامه آنها را عقب میزدند(اگر فرش درزمان پیامبر نبود عمامه عبا لبای و....بود که مخصوصا در هوای داغ به آنها سجده کنندومجبور نباشند سنگ را مدتی در دست قرار دهند تا حرارت آن کم شود وسپس به آن سجده کنند.
3ـ عَنْ اِبْنَ عَبّاس: "كانَ رَسوُلُ اللّهِ(صلى الله عليه وآله وسلم) يُصَلّى عَلَى الْخُمرةِ""([3])

همچنين از انس بن مالك، عايشه، ام سلمه، ميمونه، ام سليم و عبدالله بن عمر نقل شده است كه همه آن ها گفته اند رسول خدا بر .... نماز مى خواند.

اينك كه با نظريه شيعه در اين مسأله آشنا شديد مناسب است به دو نكته ديگر نيز توجه داشته باشيم.

گرچه مذاهب اهل سنت سجده بر فرش و ... را جايز مى دانند ولى به اتفاق همه مذاهب اسلامى سجده كردن بر خاك و سنگ جايز است و مى توان گفت كه اختلاف شيعه و سنى در مورد محل سجده اين است كه اهل سنت توسعه بيشترى قايل هستند.

نكته دوم اين كه همه مسلمانان معتقد و متفق اند كه سجده فقط خضوع و خشوع براى پروردگار جهان است سجده بر مهر و سنگ پرستش مهر و سنگ نيست همچنان كه سجده بر فرش و سجاده پرستش فرش و سجاده نيست بلكه نمازگزار براى خدا بر مهر و سنگ يا فرش سجده مى كند و فرق است بين سجده بر خاك و فرش و سجده براى خاك و فرش و ...

[1] - مسند احمد، ج 2، ص 327

[2] - الطبقات الكبرى، ج 1، ص 151

[3] - مسند احمد، ج 1، ص 269
زینب     |79.175.191.xxx |2011-07-29 15:54:06
سلام
با حدیث ثقلین آپم
اگه خواستی بیا نظر تو بده
Administrator  - نقل قول از:   |SAdministrator |2011-07-30 00:17:41
بهروز نوشت:
مسئله سجده كردن برخاك و غيره نيست اگر پيامبر بر فرش و موكت سجده نمي كرده بخاطر اين بوده كه وجود نداشته است . شما خود مي گوييد بر برگ خرما و غيره سجده ميكردند .چوننكه تمام دارايي و امكانات آنان همين بود از كجا معلوم اگر فرش مي داشتند روي آن سجده نمي كردند.و سوال من از شما اين است كه شما چرا مهر هايتان بايد حتما از خاك كربلا يا مشهد و غيره باشد ؟ مگر نه اينكه نفس عمل، سجده است .شما چرا خاك سجده تان بايد از مشهد و كربلا باشد آيا پيامبر و ساير اصحاب هم روي خاك بدر و احد و .. سجده مي كردند.

مدیریت:با سلام بزودی جهت روشن شدن شما و دوستان بزودی پاسخ شما در صفحه اول سایت قرار خواهد گرفت.با سپاس
حقجو  - نقل قول از:     |188.159.130.xxx |2011-07-30 22:38:09
بهروز نوشت:

با سلام و تشکر
اینکه گفتید در زمان پیامبر اسلام ( صلی الله علیه وآله ) فرش و موکت نبوده است بر فرض که حرفتان را قبول کنیم اما لباس و یا عمامه در آن زمان که از جنس پارچه بوده است حال من روایاتی برای شما ذکر می کنم که نشان می دهد پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله ) از سجده کردن بر اینها نهی کرده اند :
در سنن کبری بیهقی ج 2 ص 105 باب «الكشف عن الجبهة في السجود» چنین روایت شده است :
أبو الحسن على بن محمد المقرى انبأ الحسن بن محمد بن اسحاق الاسفرائنى ثنا يوسف بن يعقوب القاضى ثنا محمد بن ابى بكر ثنا عباد بن عباد ثنا محمد بن عمرو عن سعيد بن الحارث الانصاري عن جابر بن عبد الله رضى الله عنهما قال كنت اصلى مع رسول الله صلى الله عليه وسلم صلوة الظهر فآخذ قبضة من الحصى في كفي حتى تبرد واضعها بجبهتي إذا سجدت من شدة الحر
ترجمه : جابر بن عبد الله انصاری گفت : با رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نماز ظهر می خواندیم به خاطر شدت گرمای هوا یک مشت سنگ ریزه بر می داشتیم و در دست خود نگه می داشتیم تا سرد شود آنگاه بر آنها سجده می کردیم
که بیهقی بعد از روایت چنین می گوید :
قال الشيخ رحمه الله ولو جاز السجود على ثوب متصل به لكان ذلك اسهل من تبريد الحصا في الكف ووضعها للسجود عليها وبالله التوفيق
ترجمه : شیخ گفته است اگر سجده بر لباس جائز بود بسیار آسان تر بود که بر آن سجده کنند تا اینکه بخواهند سنگها را در دست خود نگه داشته و آنها را سرد کنند
و یا در روایت دیگر در همین کتاب آمده است :
سنن کبری بیهقی ج 2 ص 105 باب «الكشف عن الجبهة في السجود»
(اخبرنا) أبو بكر احمد بن الحسن القاضى ثنا أبو العباس محمد بن يعقوب ثنا بحر بن نضر قال قرئ على ابن وهب اخبرك ابن لهيعة وعمرو بن الحارث عن بكر بن سوادة الجذامي عن صالح بن حيوان السبائى حدثه ان رسول الله صلى الله عليه وسلم رأى رجلا يسجد بجنبه وقد اعتم على جبهته فحسر رسول الله صلى الله عليه وسلم عن جبهته
ترجمه : رسول خدا (صلی الله علیه وآله ) دیدند فردی سجده می کند و عمامه اش بر پیشانی اش است پس ایشان عمامه را از پیشانی او کنار زدند
که این نیز نشان می دهد نباید بر پارچه سجده کرد
اما در ادامه هم روایاتی در این کتاب وجود داردکه نشان می دهد فقط در هنگام اضطرار می توان بر غیر خاک و سنگ ( از جمله پارچه ) سجده کرد :
سنن کبری بیهقی ج 2 ص 105 باب « من بسط ثوبا فسجد علیه »
أبو الحسن على بن احمد بن عبدان انبأ احمد بن عبيد الصفار ثنا الاسفاطى ثنا أبو الوليد ثنا بشر بن المفضل ثنا غالب القطان عن بكر بن عبد الله المزني عن انس قال كنا إذا صلينا مع النبي صلى الله عليه وسلم فلم يستطع احدنا ان يمكن جبهته من الارض من شدة الحر طرح ثوبه ثم سجد عليه
ترجمه : انس گفت : زمانی که ما با پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله ) نماز می خواندیم اگر کسی از شدت گرما توانایی سجده بر زمین را نداشت لباسش را پهن می کرد و بر آن سجده می کرد
که این روایت هم نشان می دهد در حالت عادی سجده بر لباس صحیح نبوده است
از اینجا فهمیده می شود که اگر پیامبر (صلی الله علیه و اله ) اگر فرش یا موکت هم می داشتند بر روی آن سجده نمی کردند .
با تشکر از شما
دعا
ناشناس  - جواب   |92.42.55.xxx |2011-11-16 14:19:19
شما چرا فقط از خودتون نقل در میارید چرا نمیرید یه کم قران مطالعه کنید در قران به صراحت و قاطعیت کامل آمده که ما باید پاها را کامل بشوییم شما چرا پاها رو فقط مسح میکنید لطفا اگه پاسخی دارید قطعی بگید با دلایل روشن لطفا از خودتون نسازید
مهدی     |92.50.56.xxx |2011-10-07 16:45:23
سلام

من در وبلاگم پایگاه های زیر را به مناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااظره دعوت کردم.

۱ - وبلاگ حوزه علمیه الصدیق اهل سنت بیرجند

۲ - وبلاگ مکتب حضرت سمیه زاهدان

۳ - حوزه علمیه اهل سنت اشاعه التوحید زاهدان

۴ - وبلاگ حوزه علمیه اهل سنت خلیل آباد خواف

۵ - وبلاگ مدرسه اهل سنت صلاح الدین ایوبی

۶ - سایت حوزه علمیه اهل سنت عرفان آباد

۷ - سایت مدرسه اهل سنت علوم دینی کلاله

۸ - مدرسه علوم دینی امام شافعی زیوه - ارومیه

۹ - وبلاگ طلاب اهل سنت تالش

۱۰- وبلاگ مدرسه دینی محمدیه هلر

۱۱- وبلاگ مجمع قرآن اهل سنت سنندج

۱۲- وبلاگ طلاب افغان مدرسه دارالعلوم زاهدان

۱3- سایت حوزه اهل سنت آق قلا استان گلستان

http://www.iranmazhabi7.blogfa.com/

اللهم عجل لولیک الفرج

یاحق
محب علی   |91.98.215.xxx |2011-10-23 01:56:41
بسم الله الرحمن الرحیم
قبل از اینکه پیغمبر(ص) وفات کنند هیچکس نبود، اما بعد از وفات ایشان ما از امامان دوازده گانه(اهل بیت) پیروی کردیم و شما از 4 امام:حنبل، ابوحنیفه، مالک، شافعی.
حالا:
ما سه آیه در مورد اهل بیت داریم که فضیلت آنها را اثبات می کند:
... إِنَّمَا يُرِ‌يدُ اللَّـهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّ‌جْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَ‌كُمْ تَطْهِيرً‌ا ﴿٣٣﴾
(این آیه برای امامان شما نیامده!)(این یعنی اهل بیت معصومند!!! فکر نکنم هیچ "عالمی" از شما اینمطلب رو رد کرده باشه!)

امامان ما به اندازه 1 قرن از امامان شما جلوترند:
وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ ﴿١٠﴾ أُولَـٰئِكَ الْمُقَرَّ‌بُونَ ﴿١١﴾

همه امامان ما شهید شدند در حالی که امامان شما هیچکدام حتی یک سیلی در راه اسلام نخوردند:
...وَفَضَّلَ اللَّـهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرً‌ا عَظِيمًا ﴿٩٥﴾

فقه ما از چنین افرادی گرفته شده:
1. معصوم
2.سابقون
3.در راه خدا شهید شدند.

البته مقام امام های ما آنقدر بالا هست که حتی در مقام مقایسه با امامان شما نیاید ولی تو فقط یک آیه برای من بیار که به من بگه که چرا اطاعت از این 4 امام واجبه با اینکه با هم اختلاف دارند ولی از هرکدوم تبعیت شود درست است؟

چرا امام در قرآن 12 بار تکرار شده؟ چرا اسماعیل در قرآن 12 بار تکرار شده؟ چرا ریشه شیع در قرآن 12 بار تکرار شده؟

وَإِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَ‌اهِيمَ رَ‌بُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ ۖ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا ۖ قَالَ وَمِن ذُرِّ‌يَّتِي ۖ قَالَ لَا يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ ﴿١٢٤﴾

امامت چه مقامی است؟ در این آیه حضرت ابراهیم (ع) که خلیل الله بود و پیامبر اولوالعزم شده بود، مقامی را پیدا کرد که فرای این دو مقام قبلی بود. و این مقام آنچنان بالا بود که عاجزانه از خداوند پرسید که آیا این در ذریه من قرار داده می شود؟ از این آیه می فهمیم که امامت یک عهد است و این عهد به ظالمان نمی رسد!
حال به آیه بعد از این نگاه کنید:
وَإِذْ جَعَلْنَا الْبَيْتَ مَثَابَةً لِّلنَّاسِ وَأَمْنًا وَاتَّخِذُوا مِن مَّقَامِ إِبْرَ‌اهِيمَ مُصَلًّى ۖ وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَ‌اهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَن طَهِّرَ‌ا بَيْتِيَ لِلطَّائِفِينَ وَالْعَاكِفِينَ وَالرُّ‌كَّعِ السُّجُودِ ﴿١٢٥﴾

همانطور که می بینید این عهد از طریق اسماعیل ادامه پیدا کرد!!!!

جالب است که این موضوع در تورات هم اومده:
(سفر پیدایش)
20 اما در مورد اسماعيل نيز تقاضای تو را اجابت نمودم و او را برکت خواهم داد و نسل او را چنان زياد خواهم کرد که قوم بزرگی از او به وجود آيد. دوازده رئیس از ميان فرزندان او برخواهند خاست. 21
فقط چند نکته:
1. انا اعطیناک الکوثر
2.در تورات یونانی کلمه رییس نیامده بلکه کلمه ای آمده که ترجمه اش همان امام است!
3. به عدد 12 توجه کنید!

از شما خواهش می کنم که یکبار در زندگیتان تعصب جاهلانه را کنار بگذارید.

یک لینک هم براتون می گذارم برید بخونید. یکی از همین خلفای عباسی (مامون) در مناظره ای اثبات کرد که خلافت حق مولای متقیان علی (ع) بوده است:
(فقط خواهش می کنم بروید و بخوانید! به حرف نگاه کنید!)
http://www.maarefislam.com/doreholomvamaarefislam/bookscontent/imamshenasi/imam9/emam.9.5.htm
نکته:يَعْرِ‌فُونَ نِعْمَتَ اللَّـهِ ثُمَّ يُنكِرُ‌ونَهَا وَأَكْثَرُ‌هُمُ الْكَافِرُ‌ونَ ﴿٨٣﴾

والسلام علی من اتبع الهدی
ناشناس   |2.187.80.xxx |2012-01-08 23:16:37
آنچه که در طول تارخ از علمای بزرگ اهل سنت باقی مانده این است که :
ا- فرار از واقعیت بجای قبول واقعیت
2- علم کردن بعضی آیات قرآن ونسبت دادن آن به سه خلیفه بدون ارائه مدرک قرآنی و روایی

3 بیسوادی اهل سنت و تحریم مطالعه ی حقیقت در مورد اصل واقعیت سنت وتشیع علی الخصوص در مورد خلفای راشدین

4 طبق اقرار علمای اهل سنت « اگر خود پیامبر به این دنیای خاکی رجعت کنند و بگوید علی (ع) حق است ما علمای سنت باز قبول نمی کنیم »
چرا :؟ چون از این همه اموال مفتی که بدست ما میرسد دیگر خبری نیست
ناشناس   |62.193.22.xxx |2012-01-11 19:31:55
خوب شد اقای قرائتی یه چیز رو یادتون داد برادر
1:شما که هنوز نمیدونید امام انس مالک وامام حنفی صحابه رسول الله بودند وامام شافعی از بهترین شاگردان امام جعفر صادق بودند و امام حنبل هم یکی از علما و شاگردان امام حسن بودند چه ادعایی میکنید؟
ما فقه و احکام را از این چهاربزرگوار گرفتیم که همه دردر رکاب رسول الله و ائمه بودند.واهل سنت چهار مذهب نیست این رو بدان همه یک مذهب هستند وفقط در دومورد احکام اختلاف کوچک دارند ولی از نظر عقیده یکی هستند واز احکام هم پیروی میکنند.
ولی شیعه هفتاد یک فرقه هستند که همه از لحاظ اعتقادی باهم مشکل دارند ویکدیگر را تکفیر میکنند.
مثال شیعیان زیدیه که اعتقاد به امامت زیدبی جعفر ابن محمد دارن
شیعیان کساییه
مغیریه
اثنی عشریه

سه امامی یا قرتاسی و بازهم میخوای بگم
بچه محل   |31.56.119.xxx |2012-01-13 00:45:45
عزیز اهل سنت چرا داغ میکنی؟کی گفته صحابه بودن فضیلت است؟مگر نبودند منافقانی که صحابه ی ایشان هم بودند؟بعد هم طوری میگید که انگار هیچ مشکلی بین خود اهل سنت نیست!لطفا سعی کنید کمتر سوتی بدید(برای شوخیش بود داداشی)
ناشناس   |62.193.22.xxx |2012-01-11 19:52:31
اولا شما بفرمائید قبل ایه تطهیر و بعد ان را ملاحظه بفرمائید ببینید مه خطاب ایه برای کیست و منظور از اهل بیت که در این ایه امده چه کسانی هستند؟
دقت کنید یا نساوالنبی این زنان پیامبر
نمیدونم شما چه جوری زنان پیامبررو که خطاب این ایه هستند نمیبینید
دوما تطهیرا یعنی پاکی نه دوری از اشتباه و گناه نکردن
دوم منظور از سابقون کسانی هستند که جزو اولین صحابه ای هستند که به اسلام روی اوردند وجزو مهاجرین و انصار هستند ائمه نیز جزو تابعین انها هستند
والسابقون الاولون من المهاجرین و الانصارلقد رضیی الله و رضو عنه
3: قتلو فی سبیل الله یعنی در راه خداکشته شدن
که همه یاران پیامبر در جنگها شهید شدند وبعضی ها در سر نماز ودر سر قران خواندن
حالا سوال اینجاست شما چه جوری از این ایات که همه اصحاب و یاران پیامبر و تابعین انها را دربرمیگیرد ونسبت به یاران رسول الله عام میباشد فقطوفقط ائمه سلام الله را استخراج مینمایید نمیدانم.
دوما
کسی که ادعا میکند شیعه ائمه است اصول دینش با ائمه و افعال عبادی اش با ائمه یکسان باشد.
لازم به ذکر است ائمه و همه اصحاب صاحب دین نبودند وبلکه پیرو دین بودند و اگر به یک ایه از ایاتی که به رسول الله نازل میشد عمل نکرده وایمان نمی اوردند در ردیف خاسرین قرار میگرفتند.
سید سیدشاهو   |92.42.55.xxx |2011-10-27 08:14:35
باسلام ؛درپاسخ به برادرانم محب علی ومهدی ومبین بایدعرض کنم که ازچندمیلیاردمسلمان موجود درجهان حدود94% آنان سجده بر مهر را درست نمیدانند وابو بکر وعمر وعثمان وعلی(رضی ا...)را به یک اندازه قبول داشته وارج میگذارندوبراین باورند که ابوبکرپدر زن پیامبر(ص)وعمرداماد علی وعلی دامادعثمان اختلاف بزرگی برسرخلافت نداشته اند وهدف ایشان اشاعه اسلام راستین در سراسرجهان بوده است.وما در حدواندازه آن بزرگواران نیستیم که مثلااگراختلاف نظری هم بوده باشد،درماجرا شرکت کرده سنگ آنان به سینه زنیم.فاتح خیبر وکسی که لقب مبارکش اسدالله بوده نیازی به دفاع مانداشته ویارغاری که لقب صدیق را رسول الله(ص) به وی اعطا فرمودویا.....بوسیله جاهلانی که قصدبی احترامی به آنهاراداشته خدای نکرده متهم نمی شوند.....
(چشم هارا باید شست،جور دیگربایددید)
مسعود  - پاسخ به برادران اهل سنت     |2.187.80.xxx |2012-01-08 23:40:56
برادران اهل سنت
1- طبق فرموده ی قرآن کریم اکثریت دلیل بر حقانیت نیست چرا که قران مکرر فرموده اکثرهم لا یعقلون لا یفقهون لا یشکرون

2- رابطه ی مولا علی (ع) و فاطمه (س) باسه خلیفه کاملا فضایی عدوانی داشته وعلی (ع)و فاطمه (س)به ااین سه نفر به چشم غاصب نگاه میکردند

3 جهت آگاهی از این واقعیت {مورد 1 و 2} فقط به شش کتاب خودتان ( صحاح سته ) یا همان بقول خودتان به برادران قرآن مراجه کنید اگر منصف و دنبال حقیقت هستید والا ............... خدا میداند
مهدی     |92.50.59.xxx |2011-10-29 21:46:20
بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند به پیامبر(ص) فرمود:

قل هاتوا برهانکم ،ان کنتم صادقین

و مولوی های اهل سنت به پیروان خودشان می گویند :

کتب شیعه را نخوانید و به ادله و برهان های شیعه توجه نکنید. تحقیق در خصوص

صحابه هم حرام است و ما بر حق هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اللهم عجل لولیک الفرج

یاحق
ناشناس   |92.42.55.xxx |2011-11-16 14:23:25
هیچ مولوی چنین حرفی نزده شما اگه درست بودید شیخ فضل الله نوری رو که علمای بزرگ خودتون بود اعدام نمی کردید
مهدی     |92.50.59.xxx |2011-10-29 22:07:27
پاسخ به سید شاهو :

سلام علیکم:

اگر حقانیت به اکثریت باشد شما الان باید مسیحی باشید. چون مسیحی ها از مسلمانان بیشترند.

اما در خصوص خویشاوندی با رسول الله (ص ) :

اینکه کسی پدر زن یا داماد رسول خدا (ص ) باشد کفایت نمی کند. همچنانکه زنان و فرزندان برخی از پیامبران پیشین برخلاف راه همسر یا پدر خود رفتند و گرفتار عذاب الهی شدند.

منتظر شما در وبم هستم.

http://www.iranmazhabi7.blogfa.com/

اللهم عجل لولیک الفرج

یا حق
ناشناس  - جوابيه   |2.187.58.xxx |2011-11-21 13:12:10
درجواباقا مهدي بايد بگويم شماچطور خويشاوندي باپيامبررامهم نمي داني درحالي كه تمام بزرگي علي به وسيله دامادي پيامبر ص بوده است درضمن اهل بيت پيامبرص شامل همسران وفرزندان ان بزرگوار مي باشد
ناشناس  - نقل قول از: جوابيه   |2.180.41.xxx |2011-11-27 15:40:44
اللهم ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورود

سلام
محرم الحرام و ایام سوگواری آقا ابا عبدالله الحسین(ع) بر شما و تمام شیعیان و علی الخصوص پیشگاه مقدس آقا امام زمان(عج) تسلیت باد
سعی کرده ایم متناسب با ایام سوگواری و شهادت امام خسین(ع) و یاران با وفای ایشان ، از اول محرم تا روز عاشورا هر روز مطالبی در وبلاگ قرار دهیم، انشاء الله مورد قبول درگاه خداوند و همچنین ائمه معصومین(ع) واقع شود
منتظر حضورتان هستیم
www.Delnevis-2010.blogsky.com

اللهم ارزقنا شفاعه الحسین یوم الورود
يه دوست   |2.181.121.xxx |2011-12-01 16:32:46
سلام ...دوستان گرامي من نظرهاي شما همه رو خوندم اما فكر نكنم اين چيزي باشه كه مسئله شيعه وسني رو تموم كنه چون اصل ما همه برمي گردد به عقيده خب شيعه عزيز برو بر خاك بر فرش بر هرچيزي كه دوست داري سجده كن حتي اگه دوست داري بر سنگ هم سجده كني بكن اما بيا عزيزم مسلمان واقعي باش براي خدا در ظاهر و پنهان براي خدا ::چه سني چه شيعه چه من چه شما همه بيايين درمورد مذهب خود افراطي نباشيم چون من مطمئنم اين افراطي كه داريم ما رو به جاي نخواد رسوند ..........!!!و درضمن عزيزان ما وشما كه اين همه ادعاي مسلماني ميكنيم چرا وقتي به من وشما گفته ميشه كه چرا با كفار اين همه بحث نميكنيد كه با اهل سنت يا اهل سنت باشيعه ميكنيد!!!!تازه جوابم چي ميدن كه اين اسلام رو بد جلو ه ميده پس تو عزيز محترم اسلام رو با اين{{{كارات خوب جلوه ميدي }}}فكر نكنم كه الان تو همين تهرون خودمون بي حجابي به جاي رسيده كه ادم وقتي اينارو ميبينه فكر ميكنه داره تو خيابون {{{{{امريكاه راه ميره}}}}}}پس دوستان چيزي كه نيستيم بيخود ادعا نكنيم نه فاطمه {ع} نه ازواج پاك رسول{ص} واون طرف چه دختر چه پسر اصلا همين نماز را ميخونن كه بيان سنگ بزارن ؟؟؟؟؟؟؟ حالا نميخواد كسي بلندشه بگه من حقم اون باطل عزيزان ما وشما همه از اول با اين عقيده اي كه داريم از خسران شدگانيم . و در اخر{{{{{{{بشتابيد به سوي قران براي ساخت عقيده خوب و پاك از هر چي كه خداوند {ج} منع كرده }}}}قران بهترين راه رسيدن به خداست ايا كسي هست كه پند گيرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدانگهدارتون..
ناشناس   |89.165.62.xxx |2011-12-09 00:21:45
مرحوم آیت الله شیرازی از علمای برجسته شیعه و حوزه علمیه نجف بودند که در سال 1361 هجری قمری به قصد زیارت خانه خدا به مکه معظمه مشرف شدند و در ضمن ادای مناسک حج، گفتگوها و بحثهایی با اهل تسنن انجام داده که پس از مراجعت به نجف اشرف بنا به تقاضا و اصرار برخی از علمای شیعه، این گفتگوها به صورت کتابی با عنوان «الاحتجاجات العشره دلیلهای دهگانه» جمع آوری شده که من بخشی کوتاه از این کتاب ارزشمند را برای استفاده همه دوستان شیعه و سنی اینجا می‌نویسم:
آیا سجده بر مهر یا سنگ، شرک است؟

روزی در مسجد النبی پس از انجام نماز صبح در روضه مقدسه نشسته بودم. یک مرد شیعی آمد و در طرف چپ من ایستاد و مشغول نماز شد. سمت راست من دو نفر که ظاهرا مصری بودند به ستون تکیه داده بودند و به مرد شیعی نگاه می‌کردند. آن مرد در بین نماز مهری را در دست داشت تا بر آن سجده کند. یکی از آن دو نفر گفت:«این عجمی را نگاه کن می‌خواهد بر سنگ سجده کند»

وقتی که مرد شیعی رکوع کرد و به طرف سجده رفت، فورا یکی از آن دو بلند شد به قصد آنکه مهر را از از دست نمازگزار بگیرد. من دستش را گرفتم و گفتم: چرا نماز مرد مسلمانی را باطل می‌کنی؟

گفت: او می‌خواهد روی سنگ سجده کند.

گفتم: چه مانعی دارد؟ من هم بر سنگ سجده می‌کنم.

گفت: چرا؟

گفتم: او پیرو مذهب جعفری هست. من هم جعفری مذهب هستم. آیا جعفر بن محمد(ع) را می‌شناسی؟

گفت:آری

گفتم:او از اهل بیت پیامبر است. او رئیس و پیشوای مذهب ماست و می‌گوید سجده بر این فرش‌ها و زیلوها جایز نیست و ما باید بر چیزهایی که از اجزا زمین هست، سجده کنیم.

مرد سنی کمی سکوت کرد و سپس گفت: دین یکی است و نماز هم یکی است.

گفتم: اگر دین یکی است و نماز یکی است، پس چرا شما اهل تسنن هنگام قیام به چهار شکل نماز می‌خوانید؟ بعضی از شما (مالکی) دستهای خود را آزاد می‌گذارید و بعضی از شما دستها را بر سینه و بعضی هم بر شکم می‌چسبانید؟ چرا با آنکه دین یکی است و نماز هم یکی است هر یک از شما پیروان مذاهب چهارگانه به شکلی نماز می‌خوانید؟ آیا ابوحنیفه یا شافعی یا مالک و یا احمد بن حنبل اینچنین نگفته‌اند؟

گفت آری آنها چنین گفته‌اند.

گفتم: جعفر بن محمد الصادق (ع) رئیس مذهب ماست. او از اهل بیت پیامبر است. امام صادق (ع) کمتر از ابوحنیفه و دیگران نیست. او به ما فرموده که باید سجده بر اجزا زمین باشد و بر فرش و پنبه سجده کردن جایز نیست. این اختلاف ما و شماست، همچنانکه شما هم در کیفیت دستها در حال نماز با یکدیگر اختلاف دارید. و این اختلافات مربوط به فروع دین است و به اصول دین مربوط نیست و هیچ ربطی به «شرک» ندارد. (پس چرا به این مسلمان بخاطر نحوه نماز خواندنش نسبت شرک دادید؟)

سخن که به اینجا رسید همه کسانی که شاهد مناظره و گفتگوی ما بودند، مرا تصدیق کردند و آن مرد هم ساکت شد.
ناشناس   |62.193.22.xxx |2012-01-11 19:34:31
پس امام جعقر صادق از خود مذهب جدیدی احداث کرده نه؟
خود امام صادق رضی الله پیرو چه مذهبی بود و ائمه قبل از ایشان دارای چه مذهبی بودند؟
همه پیرو کتاب و سنت رسول الله
ولی شما چی >.....................؟
سید یوسف  - اختلافات جزئی     |92.42.55.xxx |2011-12-09 01:30:14
السلام علیکم یا جماعت خواهر و برادر مسلمان!
منظورم از سلام و درود، بر مسلمانان است! نه مسلمان نماها!
لعنت خداوند بر دشمنان اهل بیت(ع) و همچنین غلات. این لعنت و نفرین و حذر و هشدار، بارها توسط خود ائمه(ع) نیز در کتب معتبر شیعه آمده است.
در مورد اختلافات جزئی کنونی میان شیعه و سنی، مثل چگونگی دستها در نماز، استفاده از مهر، پنجگانه، و...، خدمتتان عارضم که یکی از دوازده ابر دانشمند - امام جعفر صادق(ع) در حدیثی فرمودند نسبت به جزئیات حساس نباشیم... که این کلام نیز همانند دیگر کلامهای گهربار ائمه(ع) بسیار منطقی است! من خودم بشخصه، بعضی موارد را کلیشه ای انجام میدهم! و الا امتحان کرده ام، برایم لذت بخش تر بوده وقتی دستانم را ببندم، یا از مهر استفاده نکنم! ولی نماز را وقتی پنج زمان بخونم نمیدونم چرا خوشم نمیاد!! ولی با هم که میخونم، حس شادابی و خوشی زیادی بهم دست میده!
در ضمن، از ائمه(ع) نقل شده که پیامبر(ص) فرموده اند هیچ اشکالی ندارد اگر نمازها در سه زمان خوانده شوند برای داشتن وقت آزاد بیشتر.
یوسف  - شیعه     |92.42.55.xxx |2011-12-10 02:51:33
یکی از یک میلیارد و اند برادرمان در یک سایتی خطاب به برادر شیعه عرض کردند که امامان(ع) سنی بوده اند؛ بنده سواد دینی بالایی ندارم؛ اما خدمت برادران عزیز عارضم که بهتره بجای این حرف بگویید: ما شیعه هستیم نه شما!
خدمت همه برادران و خواهران اهل سنت عارضم که اولا حتما حتما در نظر داشته باشید هر عمل و اقدامی که از شیعیان سر میزند دلیل نیست که از ائمه(ع) صادر شده باشد! ثانیا طبق تجربه برادر کوچکتان، کلید موفقیت در حقیقت یابی این است که همیشه احتمال بدهید که ممکنه بهتر از این هم وجود داشته باشد! پس بدون هیچگونه تعصب کورکورانه ای، در جستجوی بهتر از بهتر، اصرار ورزید!
برادر کوچکتان نیز به سهم خودش، برای خودش و همه ی میلیارد و اندی برادران و خواهرانش، در نمازهایش از خداوند طلب راهنمایی و هدایت را تمنا دارد...
سلام.
ناشناس   |62.193.22.xxx |2012-01-11 20:04:42
خیلی جالبه
به زنان پیامبر لعنت فرستاده میشود
بهترین یاران پیامبر مورد لعن واقع میشوند
پیامبر را در امر رساندن دین شکست خورده میدانند
برای یک میلیاردو نیم مسلمان طلب هدایت و ارشاد میکنند
انها را چون قائل به امامت عندالله حضرت علی نیستند(لازم به ذکر است اهل سنت خاک پای حضرت علی را سرمه چشمان خود میکند ولی اعتقاد دارند امامی بعد از رسول الله توسط حضرت رسول انخاب نشده وطبق ایات قران این امر شوری میباشدو ...)
بعد به اهل سنت میگویند نجس کافر برای ازدواج با دختر شیعه باید پیش فلان مجتهد برود مسلمان شود
و.....
برادر من نگو نیست هست توسط بزرگترین مراجع تقلیدتان همه انها گفته میشود اگه میخوای ایمیلتو بفرست تا کلیپ تصویریشو برات بذارم یا برات از کتاب خودتون سند بیارم
بچه محل   |31.56.119.xxx |2012-01-13 00:36:12
آقا(یا خانم)ناشناس سلام!
من یه سوال ازشما عزیز اهل تسنن دارم.چطور میشود اشرف مخلوقات خدا کسی که هرچه خیر خوبی ومستحب بوده انجام داده ولی برای بعد خود خلیفه قرار نداده؟اگر تعیین خلیفه بد است چرا خلفای اول ودوم هر دو خلیفه تعیین کردند(حالا چه مستقیم مثل اولی وچه غیر مستقیم مثل دومی) واگر خوب است یعنی پیامبر(صلی الله علیه وآله)این کار را انجام ندادند؟خواهشا جواب بدید.در ضمن هیچ کدام ازمراجع عظام ما حکم به نجاست یا تکفیر نداده.احتمالا آقا یوسف یه کم داغ کرده بودند!
سید یوسف  - حقیقت     |178.157.60.xxx |2011-12-23 21:57:43

سلام؛
اولا منابعی از احادیث ائمه(ع) اعلام فرمائید دال بر اینکه ائمه(ع) دقیقا به کیفیت نمازهای شیعیان کنونی نماز میگذارده اند...
ثانیا اگر مهرها عریض تر باشند مسلما بهتر است تا اینکه کوچک بوده و موجب سر درد شوند و روی پیشانی جای بگذارند برای منظورهای مختلف...
ثالثا به احادیث ائمه(ع) بیشتر جامه ی عمل بپوشانید
که حضرت جعفر صادق(ع) فرمودند:
«ای گروه شیعه! زینت ما باشید؛ و...!!»
بقول برادر اهل تسنّن، حقه بازی نباشد!
فریبکاری، مکاری، تجسس، حیله گری و جانماز آبکشی در مذهب تشیّع جای ندارد! مذهبی که رهبران آن برترین مخلوقانند و اسلام ناب پیامبر(ص) مکتب آنان است...
لطفا ما را مجاب فرمائید از اینکه سایت اهل سنّت فیلتر شود و سایت مشابه و... جای آنرا بگیرد.
ضمنا خوب است اصلاحی در برنامه نویسی سایت صورت گیرد تا نظرات بترتیب تاریخ رؤیت شوند.
با تشکر.
اللهم عجل لولیک الفرج
ناشناس  - نقل قول از:   |2.179.76.xxx |2011-12-27 02:52:36
اكثرهم لا يعقلون
برادر سني 70 درصد دنيا مسلمان نيست پس بيا ما هم اسلام را ترك كنيم! و به آيين ضاله مسيحيت در آييم موافقي!
ناشناس   |62.193.22.xxx |2012-01-11 19:38:25
شما درمغلطه استادید
برادر من خطاب ایاتی که شما درمورد اکثریت فرمودید نسبت به مشرکین واهل کتابی است که به اسلام روی نیاوردن
ولی جالبه که شما به انان استدلال میکنید ودر مورد اسلام نظر میدهید
تمام ائمه فرمودند علیکم الی سوادالاعظم
بهسوی سواد اعظم مسلمین بروید
ایا ائمه این ایاتی که شما به ان استدلال میکنید را میدانستند ویا شما از ائمه ائمه ترید؟در تعجبم از این مغلطه که بحثهای داخل اسلام را با دلیلهای خارج اسلام استدللال میکنید
azad  - azad   |78.39.184.xxx |2012-01-05 21:10:42
دوستان،براداران می خواهم یک مطلب بیان دارم واینکه در این دنیای کنونی آیا کوبیدن تسنن وتشیع از جانب هر مسلمان واقعا مسلمانی است؟آیا یک شیعه یا یک سنی مسلمان نیستند؟آیا خارج از این است ما یک خدا را پرستش می کنیم/آیا خارج از این است که ما یک قرآن داریم وبر یک قبله سجده می کنیم؟چرا فقط اختلافات را می بینید وبر اختلافات اسرار می ورزید؟آیا واقعا این به نفس الام به معنی اعم خارج از شیعه یا سنی بودن لطمه نمی زند؟ما کی هستیم می خواهیم درباره صحابه پیامبر یا امامان اظهار نظر کنیم؟آیا واقعا مردم زمان اوج اسلام یعنی زمان پیامبر ظلم را قبول کردند وخلفای راشدین را پذیرفتن؟آیا واقعا امامان از نسل پیامبر نیستند وبه آن بزرگوار بر نمی گردن؟آیا...آیا... و خیلی آیا های دیگر... پس لطفا به اصل اسلام در مقابل سایر ادیان توجه فرمائید و این اختلافات را اینقدر بزرگ ننمائید چون به اسلام ناب محمدی لطمه می زنید وبس...وظیفه هر مسلمانی اتحاد اسلامی با هر فرقه مذهبی و هرعقیده ای است...ببخشید از اینکه نتوانستم باور درونی ام را بهتر از این بیان دارم.
Ali  - شیعه ها بخوانند   |46.225.117.xxx |2012-01-22 19:43:37
سلام، من سنی هستم. اسمم هم علی هست. یه کتاب به همه شیعه ها و سنی ها (مخصوصا و اکیدا اهل تشیع) توصیه می کنم که برن بخوننش. اسم کتاب " بازسازی باورها " نوشته محمد عزیزی هست. این کتاب با استفاده از قرآن و خود منابع اهل تشیع، تمام عقاید اهل تشیع رو زیر سوال برده. این کتاب رو می تونید از سایت عقیده دات کام دانلود کنید که البته مسئولین زحمتکش سایت رو ف*ی*ل*ت*ر کردن. اگه کسی موفق به دریافت کتاب نشد بهم ایمیل بزنه تا واسش بفرستم. فقط تو متن ایملتون بنویسید کتاب " بازسازی باورها " رو میخوام که واستون بفرستمش. بهتون توصیه می کنم این کتاب رو از اول تا آخر و حتی دو یا سه دور بخونیدش. اگه فکر می کنین شیعه بر حقه و اشکالی در اون نیست نظرمو تایید کنید.
ایمیل من : haqiqat_sonni@yahoo.com
سایت عقیده : aqeedeh.com
mohammad  - منتظران فهمیده ولایت     |37.63.151.xxx |2012-02-22 01:41:55
سلام علیکم.
ساعدکم الله .
جزائکم الله خیرا.
امیدوارم که حالتون خوب و مثل همیشه پر قدرت در راه امام زمان (عج) باشید.
اگه ممکنه سایت ما را لینک کنید با نام چفیه 313 توضیحاتم منتظران فهمیده ولایت
www.chafiye313.ir
خبرم کنید. ممنونم. یا مهدی (عج)

کامپوننت نظرات بر مطالب، جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا - http://www.joomla.ir"